Ljudi moji je li to moguće?! Završili su još jedni dani astronomije u Daruvaru. Četvrti puta po deset dana, tj. ukupno 40 dana astronomije do sada. Bilo bi zanimljivo napraviti statistiku kompletnih dana, da vidimo koliko ljudi je radilo na organizaciji, koliko je bilo posjetitelja, sudionika... Možda jednom netko to i napravii.
Svi koji su pratili događanja znaju što se sve zbivalo ovdje. Hvala svima koji su došli, koji su poslali fotke, održali predavanje ili na bilo koji drugi način oplemenili ovu manifestaciju. Svega ne bi bilo bez Vas, dragi prijatelji astronomi. Nadam se, da su svi koji su došli bili zadovoljni posjetom, domaćinima i da su sa sobom doma ponjeli neka nova iskustva, prijateljstva i doživljaje kojih će se uvijek rado sijećati.
Hvala Vam i na svim

koje ste mi darivali.
Danas na sijelu pale su neke nove ideje i planovi, dobili smo i nekoliko novih članova, što me posebno veseli, jer će neki novi ljudi, dati i novi zamah, novu energiju u sve ono što radimo. Kako su neki prizivali produženje na 20 ili čak 1000 dana, s novim snagama, mislim da i to ne bi bilo nemoguće izvesti, ali ipak ostajemo do daljnjega u poznatim okvirima.

Odoh sada lizati rane, odmoriti svoje stare kosti, ponosnija nego ikad, punog srca.
Hvala Vam svima još jednom..do novog susreta,ko zna gdje i tko zna kad.

Fotke i sve ostalo vezano za DDA, možete pogledati na
page-u društva, slobodno lajkajte, komentirajte i tagirajte se.