Eto, kako ti je ve? Voyager rekao, ovaj je forum namijenjen ljudima koje zanimaju ovakve teme. Za sada kako vidim prvenstveno ide astronomija i astronautika, dok ostali vidovi znanosti nisu tako zastupljeni. Osim toga, kako vidimo, ljudi vole raspravljati i o temama koje malo odudaraju od "tvrde" znanosti, a pružaju ve?u slobodu razmišljanja o njoj, što je pohvalno. No, dok se ne sakupi ve?i broj aktivnih korisnika, mislim na ove koji aktivno sudjeluju u raspravama, biti ?e perioda kada ?e AstroForum zapasti u fazu mirovanja, barem dok se ne dogodi nešto u tom svijetu, što ?e ga opet malo trgnuti iz drijemeža. To je posve normalno i o?ekivano.

Iskreno, prilikom pokretanja AstroForuma nisam vjerovao da ?e biti ovoliko aktivnosti, a što me je jako obradovalo kada sam vidio da su ga ljudi prihvatili. Da ovako i ostane, forum ima svoju vrijednost jer sadrži puno vrijednih podataka i linkova na vanjske stranice, koje nekome mogu biti od koristi i skratiti mu traženje informacija.

Stoga, ne dajte se smetati i samo dajte, budite aktivni i živahni, svaka rije? koju napišete i svaka informacija koju podijelite s drugima, ima svoju vrijednost