Postoje neke granice koje nije uputno prelaziti. Obično kada se ljude upozori na njih, oni ih poštuju. No, uvijek postoje i oni kojima one ne znače išta pa ih svako malo prelaze i ispituju strpljenje Administratora. Bonobo je jedan od njih. U ovome slučaju bonobo je točno znao što radi, a znao je i koje ga posljedice čekaju zbog toga. Na nekoliko je mjesta spominjao svoje izbacivanje s foruma. Dakle, znao je. I unatoč tome opet je svjesno radio to što nije trebao, svako malo bi provocirao i izazivao. Želio je da ga Administrator izbaci s foruma. Za njega je to bila igra živaca. OK, ako voli takve igre, može se sada igrati negdje drugdje.
I još nekoliko riječi o njegovim "grijesima" ovdje. To je za one koji se vole prisjetiti, ali i za one koji bi to pokušali kasnije. Kada vas moderator ili administrator upozori da nije u redu to što pišete ili radite na forumu, onda ga poslušajte, nemojte mu protivrječiti, prepirati se s njime ili istjerivati pravdu! Ne govori on vama to zato što hrani svoj golemi ego ili trenira strogoću. Barem oni koji su ovdje duže znaju da toga ovdje nema. No, bez obzira koliko ste u pravu, to nije garancija da ste i zaista u pravu. Pravo i pravda su dva različita pojma. To što imate pravo reći svoje mišljenje ne znači automatski da ga smijete zloupotrebljavati i ignorirati sva upozorenja koja dobijete. Bez obzira koliko bili u pravu. Ovdje niste sami, tu se nalaze i drugi ljudi koji također imaju pravo biti zaštićeni od kojekakvih opetovanih izjava koje im nisu ugodne ili im izazivaju osjećaj neugode boravka na ovome forumu. Pogotovo kada se takve rasprave o jednome te istome pokušavaju otvarati na više mjesta na forumu i u njima počinje prevladavati pljuvačka atmosfera. To neću tolerirati. Moj je zadatak to spriječiti ovako ili onako, po svaku cijenu. To sam dužan napraviti kako bi ovo mjesto i dalje bilo ugodno za boravak svima koji žele nekakvu normalnu, pristojnu komunikaciju i raspravu. Oni koji se tome ne mogu prilagoditi, bez obzira koliko bili u pravu, ovdje neće raditi nered.
Bonobo je toga bio jako dobro svjestan no odlučio je to ignorirati i testirati moje živce, svako malo prelaziti onu granicu, ispričavati mi se i zatim opet sve ispočetka. Više neće. Dao sam mu priliku da se prilagodi, no nije ju iskoristio. Imao je svoj trenutak slave, a sada je vrijeme da se opet sve vrati u stanje u kojemu ovaj forum jedino može nesmetano funkcionirati. Bio sam to dužan osigurati svim članovima koji se na njemu druže i radit ću to i ubuduće. Bez obzira tko je u pravu, a tko nije.