Ne. Nemam linkove.
Krenuli smo u raspravu iz hipotetskih tvrdnji ako se sjećaš? 
Nekih ozbiljnih linkova o stvaranju crvotočina do Andromede i prolasku kroz njih? 
Ovo s matematikom ne razumijem, evo čekamo Accuphasea da se oglasi s akceleracijom relativističkih brzina pa da zaokružimo priču.
Nego kako sad ležim u krevetu onda mi je TV stalno upaljen. I naletio sam na neku emisiju na Discoveryju koja priča o toplinskoj smrti svemira. Pa kaže kako će na kraju sve crne rupe ispariti. To bi značilo da zapravo sve one priče o beskonačnom upadanju u crnu rupu padaju, jer nakon nekog vremena sve izleti van? To znači da u tom kontekstu singularitet ne treba ni spominjati jer on ne postoji? Ništa zapravo ne može upasti u crnu rupu jer nema dovoljno vremena. Po tome je crna rupa zapravo samo veliki vrtuljak koji te zahvati, vrti nekoliko kvadrilijuna godina (ovisno o veličini vrtuljka), samelje i ispljune. Ne zvuči tako strašno i mistično. Nešto kao kad te uhvati gladna Orca.
Kako se to uklapa u našu teoriju o crvotočinama?
Nisam ja bio taj koji je spomenuo crvotočinu. Ti si je spomenuo. I ne znam zašto je spominješ, al dobro.
Ja sam prije mislio na nešto ovakvo:
http://en.wikipedia.org/wiki/Alcubierre_driveNe kažem da je to tu pred vratima, ali ono što mogu tvrditi i u što se mogu kladiti je da ako ćemo ikad do zvijezda i drugih galaksija, to će definitivno biti prije s nečim ovakvim, nego da ubrzamo nešto što ima masu na brzinu 0,99999999999 c.
Nitko ozbiljan se danas ne bavi čak ni u teoriji do ubrzavanja svemirskih brodova do brzine c. Osim čestica u akceleratorima, ali iz skroz drugih razloga.
Dok se na primjer ozbiljni fizičari bave Alcubierre pogonom. (S ovim nisam rekao da ga grade, ali ozbiljno se bave s time)
Koliko god zvučalo ludo, manje je ludo i puno vjerojatnije od ubrzavanja nečega na brzinu blisku c.