Sama slozenost svih sistema i sve fizicke zakone ne mogu funkcionisati sami po sebi! Nasim ogranicenim umovima ne mozemo da shvatimo velicinu te inteligencije! Mora da je sve upravljeno od strane nekog Boga! Istinitog Boga koji je bio tu i Boga koji se svakodnevno pokazuje u zivotima ljudi i Boga koji ce opet doci! 
Nisam ateist ali i nevjerujem slijepo u ono što mi kažu nego sam pokušavam izvući neke zaključke iz onog što je u Bibliji i onog što nudi moderna nauka. Za tebe samo jedno pitanje - Vatikan je nedavno dao službenu izjavu da postoji mogućnost i drugih inteligentnih bića u svemiru koja su isto Božja djeca, pa kako u Bibliji stoji da je Bog stvorio
čovjeka prema svom izgledu, prema čijem izgledu su stvorena ta druga bića?
Uzmi u obzir da je čovjek prilagođen uvjetima koji vladaju na zemlji, njenoj gravitaciji, sastavu atmosfere i sl. a izgledi da postoji još jedan
potpuno isti planet su enormno mali i bića koja su nastala (od Boga stvorena?) na njemu sigurno će se razlikovati od nas pa dolazimo do pitanja na čiju sliku su oni stvoreni ako je Bog samo jedan?
Isto tako ne zaboravi da sama Biblija nije izvorna nego je tijekom vremena kroz povijest prepisivana i prevođena i mnogo od njene izvornosti je u tom postupku izgubljeno a postoje naznake da se ponekad sadržaj i namjerno mijenjao kako bi odgovarao vremenu u kojem se koristila.
Ipak kao što i sam kažeš, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ne želim ti nametati moje mišljenje no isto tako ne prihvaćam ni tvoje kao jedino ispravno pa bi bilo lijepo da na tome i ostane.