Ja sam samo izrazio misljenje.
Ti stavi sto hoces.
Ne, dosta je bilo, očito se ne možemo složiti paaa... ni oko čega. Ne znam je li itko pročitao ono na što sam dao linkove? I zato sada opet (re)diskutiramo o onome od prije dvije godine. Ako se ne možemo složiti da smo se ranije složili, ili se možda ipak nismo složili, oko bilo čega, onda nismo niti zaslužili bolje nego da u Završnom izvješću piše to što piše.
Žao mi je, ali morao sam pokušati. No, ako ne ide, onda ne ide, ja ne želim niti mogu bilo kome nametati bilo što, niti u izvješće želim "staviti što hoću". To nije moje izvješće.
Ovime prepuštam izradu našeg izvješća onome tko želi nastaviti (ima li takvih?). Ako se nađe tko će preuzeti, dat ću mu pregled radova povodom IYA za Viroviticu, jer u to sam siguran da je onako kako piše. Ako ne, prihvatit ću (nevoljko) stanje takvo kakvo je, i život ide dalje. Ionako smo o tome prikupili puno podataka koje smo i zabilježili tu na forumu i na Zvjezdarnici i po raznim webovima na Internetu, pa neka onaj koga to zanima, slobodno sam istražuje što smo i koliko radili.
Danijel has spoken. Haug!