Ja sam dao glas da jesu. Zasto?
1. Rusi - KGB je tada bio svagdi i znao sve što se gdje događa. Tako da bi se dao kladiti da su imali na oku sve što se događa u NASA-i i Hollywoodu. Tako da je i NASA pokusala lazirati sletanje i pustila to u javnost. Rusi bi ih raskrinkali, jer ih je tada bolila guzica za Amere, a i briga ih je i danas. Vidite da voze Amere u svojim brodovima u svemir, pa di ces vece sramote.
2. Nekoliko stotina tisuća ljudi je radilo na projektu Apollo, da se događalo neko lažiranje ili nešto slično, već bi to iscurilo u javnost do sada, ipak je prošlo 40 godina. A ne vjerujem da bi si SAD, kao vodeća sila svijeta dopustila da na se blamira pred cijelim svijetom na nacin da neki Assange dođe do tajnih spisa kako su u Hollywoodu snimali sljetanje na Mjesec od 1969-1972. A u svemir slali na velikim Satur V raketama čimpanze ili sto god da bi onda u nekom bokte pita mjestu u oceanima skupljali zadnje stupnjeve raketa sa 3 luđaka(astronauta) koji su glumili da su bili na Mjesecu, vučeći gore, pa dolje nekoliko kilograma kamena iz tamo nekog kamenoloma u Južnoj Americi. I na kraju u tih tjedan dana provedenih u svemiru bili u potpunoj tišini s NASA-om kako Rusi ne bi skontali da ovi lete tjedan dana u orbiti Zemlje, a ne da su na putu k Mjesecu.
3. Zasto se nisu vratili na Mjesec? E zato sto im nije bio zanimljiv, skontali su si da tamo nema nafte, nema plina, nema nicega sto bi se dalo unovciti i zaraditi na tome, nego cista znanost...a kada se za znanost davalo puno para, nikada...a niti nece. Amerima je bio cilj otici na Mjesec, pobjedit Ruse i zabiti zastavu i reci "...mi smo vas pobjedili. Mozda ste poslali prvog čovjeka u svemir, ali niste ga poslali na Mjesec. hahaha"