A ne mogu se nasmijati koliko su nesposobni ovi prodavači telekomunikacijskih usluga. To je jedna dosadna škvadra. Dođu u zgradu i zvone po vratima, nude spajanje na optički kabel. U zadnja dva mjeseca došla su mi tri agenta na vrata i vele - da li vi znate da je u vašu zgradu uveden optički kabel? A ja sam predstavnik zgrade, što su vrlo lako mogli saznati jer to piše na mojem poštanskom sandučiću, i ja sam organizirao i odobrio uvođenje te optičke instalacije. A odobrio sam na zahtjev nekih 2-3 vlasnika stanova, pa da oni ne bi bili zakinuti za tu optičku instalaciju a ostalim vlasnicima stanova to ne može smetati. To može odobriti samo predstavnik stanara u dogovoru sa ostalim vlasnicima stanova. Ta balava i dosadna ekipa agenata, koju netko baš nije dobro uputio, nimalo se ne znaju potruditi da zaista i dogovore neki ugovor. Ali vrlo dobro znaju uz ugovor sa T-com uvaliti potpisniku i plaćanje potrošnje el. energije putem T-coma. Tako se jedna starija gospođa u zgradi iznenadila kad su joj počeli stizati računi za struju od T-coma. No, ona je to potpisala, u ugovoru je u jednoj sitnoj kućici stavljena kvačica....i tu je vaš kraj. Osim toga...nema šanse da ja ne znam što mi treba, a optički kabel u stanu mi NE TREBA i nemam namjeru potpisivati nikakve ugovore na vratima stana. Npr, imam internet u stanu...pišem ovdje....ali nemam nikakav ugovor sa nekim teleoperatorom. I onda se napikne neki klinjo objašnjavati mi ŠTO JE DOBRO ZA MENE. Neće ići.
I tako, uvođenjem te optičke instalacije uvelo se i još nešto. Neprekidni gnjavež agenata, jer T-com vrlo dobro zna da je u zgradi od 15 stanova samo 3 stana spojeno na tu optičku vezu. I moraju milom ili silom dobiti još više korisnika....zato šalju gnjavež u ophodnju.