Kao obicno javljam se sa zakasnjenjem. Hvala lijepa sa savjetima sa strane ali mi u Hrvatskoj se moramo sloziti onako kako mi zelimo i kakove ideje nama dodu kao najbolje. Dosta mi je prijedloga kako su ovi a kako oni napravili. Mi moramo napraviti kako je nama najbolje. Prijedlozi sa strane se namecu onda kada nema sloge i dobre volje. Dakle, da budemo operativni. Na sastanku mozemo potegnuti sva pitanja koja nas tiste, i vidjeti kako ih rijesiti. Jedini uvjet da na sastanak ne dolazimo nabruseni kako cemo krivice svaljivati na druge. Idemo od pocetka kao grupa ljudi dobre volje da vidimo kako nam moze biti bolje. Status HAD-a se isto tako moze diskutirati, s argumentima a ne politikantski. Ima i drugih stvari koje se mogu diskutirati koje nas tiste. Veliki ce biti uspjeh ako se dogovorimo o nastavku i kako operativno rijesiti probleme. Dobio sam odgovor da se satsnak moze odrzati na Zvjezdarnici-Zagreb, mislim da se oko toga mozemo sloziti. Ako ima primjedbi neka se obrazloze argumentirano. Vrijeme sastanka bi moglo biti iza 22 veljace (dolazim slijedeci ponedjeljak), detaljnom danu i satu mozemo odluciti kada se vidi koliko ce biti prisutno ljudi. U tom smislu zamolio bih Danijela da prikupi imena onih koji bi zeljeli doci, naravno i ogranicenja dana kada ne mogu, eventualno da obavijeti one koji nisu na forumu, i da onda uskladimo vrijeme sastanka. Za one koji dolaze izvan Zagreba mozda je vrijeme sastanka negdje oko sredine dana. Evo toliko, i molim prijedloge.