Još jednom pozdrav svima i drago mi je da je ova ideja izazvala vašu pažnju te kao što vidim jako dobre reakcije i kritike.

Mislim da ste skužili kako bi stranice trebale funkcionirati kad budu išli prilozi. Na početnoj bi se prikazao kratki uvod i tekstualno najavili prilozi u rubrikama koje bi onda svaka posebno sadržavala youtube klip. Dakle ne bi se klasično gledala jedna cijela emisija nego svaki dio posebno. Ako bi se eventualno prikazivala na televiziji onda bi naravno išla kao cjelina. Ja za sada imam par priloga za pilot ali kako uglavnom radim sam ne mogu puniti emisiju dovoljnom brzinom pa ono što je u početku počelo kao ideja video izdanja M111 danas postaje jedan zajednički projekt svih društava i pojedinaca koji se žele priključiti. U tom smislu sam otvoren prema svima koji imaju zrele i u okviru tehničkih mogućnosti izvedive ideje a koje bi se uklopile u programski okvir emisije.
Kako je ovo tek začetak projekta svakako prihvaćam prijedloge i sugestije koje bi cijelu stvar učinile još boljom. Znam da je teško zadovoljiti sve ukuse no pokušat ću se držati jednostavnosti te otvorenost prema eksperimentu i kreativnosti.
Zahvaljujem svima koji žele pružiti tehnićku pomoć jer će ona vjerojatno biti potrebna. Za pilota sam posudio kameru koja je dobro poslužila za web rezolucije no u slučaju objave na tv-u bi dakako trebalo imati kvalitetniju opremu no sve u svoje vrijeme. Za sad je bitno to da si date mašti na volju i smislite priču koju onda možete i snimiti ili ako imate uvjete i montirati a ona će se zavrtiti u emisiji.
Dakle toliko u ovom javljanju...posao čeka

a gledatelji su nestrpljivi

p.s. ako netko ima ideju kako na stranici da ubacim jedan dodatak da posjetitelji mogu ostaviti komentar bilo bi super jer sam slab sa webdizajnom i ne kužim se previše..