Sjecam se da je tamo bila izlozena jedna kapsula ali nisam siguran da li je bila bas od Apolla 11. Vec kao klinca sve me to jako impresioniralo i zanimalo. Mi djeca smo vise voljeli americki paviljon obilazit nego SSSR-a, i to po nekoliko puta, jer bi tamo uvijek nesto dobili - badge, razglednicu, americku zastavicu ili vrecicu USA. U ruskom paviljonu je takodjer bio predstavljen njihov svemirski program ali nista nisu dijelili osim debelih kataloga koji su promicali Rusiju kao vodecu snagu na Zemlji. Tada je bilo hladnoratovsko doba i svemirska utrka za osvajanje Mjeseca koju su osvojile SAD. 
http://img139.imageshack.us/img139/1566/image1bn.jpg
Ta kapsula je bila od Apolla 8, a to znam zahvaljujući jubilarnom Večernjaku od neki dan (onaj sa "zlatnim" koricama ).
Uz to ima i zanimljiva slika gdje se vidi, tada mlađahni, Ante Radonić kako razgledava istu.

...budem to pronašao, pa ću skenirati i staviti ovdje.
Što se tiče Velesajma ja se također sjećam da je USA paviljon uvijek bio jako atraktivan.
Tamo negdje sredinom 80-ih SSSR paviljon je imao izloženu maketu Lunohoda koju smo mi klinci sa pažnjom razgledavali.
Također se sjećam, mislim za 15.-godišnjicu slijetanja na Mjesec 1984., da je Američki konzulat na Zrinjevcu imao cjelokupni izložbeni prostor u staklenim izlozima posvetio upravo toj obljetnici.
Oni su tamo uvijek imali zanimljive postave koje smo pri povratku iz kina uvijek detaljno razgledavali...posebno ovo sa Apollom.