Evo ovak...emisija je dosta informativna ali malo predugačka po mom ukusu. Ja bih je recimo skratio na oko 40 min. kao Explora od Korada. Andromeda mi je isto razvučena s previše glazbe.
Ono što je Marino krenuo na Radio Puli je bilo ok što se tiče koncepta a to je da u prvom dijelu sažme sve najnovije informacije iz astronomije i astronautike i to u par rečenica bez previše komentara. To je ono što ljude u biti najviše zanima i mislim da je najatraktivnije. Kasnije se u emisiji izdvoje 2-3 teme koje mogu biti kao okosnica oko koje se može razvući priča. Recimo kao zanimljivosti ili priče iz povijesti.
Naravno ako možete dovesti kakvog gosta to bi bilo isto ubercool...

što se tiče izgovora mislim da Vedran malo guta rečenice a Marko ima bolju dikciju. Trebalo bi malo vježbati dinamiku govora. Biti spiker je dosta zeznut posao i treba malo prakse. A i onaj mikrofon mi zvuči nekako plitko....probajte uzeti neki bolji studijski. Mislim znam da i ja imam katastrofalan sound u prilozima ali nažalost nemam još love za mikrofone inače bi ih odmah uzeo jer dobar sound je primaran. Eto nadam se da nisam bio prekritičan ali to je samo zato jer želim da budete što bolji jer ste na pravom putu da budete zapaženi u medijskom prostoru...e sad kao šlag na kraju ja bih vas rado vidio i na ekranima što sam vam predlagao davno prije no kako znam da su uvjeti zeznuti za to organizirati predlažem da se jednom mjesečnop nađete kod Dag-a u studiju da vas snimi s pravom kamerom, svjetlom i pozadinom pa da izvedete jedno snimano video izdanje zvjezdoznanaca koje bi se gledalo naravno na Astroviziji ili gdjegod na netu.
Eh da sam ja u Zg. već bi vas odavno vukao za rukav...

bilo bi to nešto poput Autopsije ali s drugim temama...