FORUM JE ZATVOREN!Dragi naši prijatelji, preselili smo se na novi forum. Sve informacije imate ovdje. Vidimo se na novom AstroForumu!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da, zato jer sad svi strojovodje imaju sluzbeni mobitel. Cim je strojovodja vidio sto se dogadja odmah je dignuo citavu uzbunu. Svi prometnici do Rijeke su bili u nekoliko trenutaka svjesni sto se moze dogodit ako vlak stigne do mora. U tom izletnom kolosjeku zavrsila je lokomotiva koja je teska i jos tri vagona a sve drugo se rasipalo.Ovdje na slici se vidi situacija...ali tu prugu su davnih godina projektirali i izgradili Talijani i tada se nisu vukli i spustali tereti od 1000 tona pa je kolosjek kratak. Mogli su prometnici vlak poslat u tunel za Brajdicu ali tada bi postojala mogucnost da se vlak rasipa u tunelu a tko bi to sve onda povadio?
Mogu rec da je jako zanimljivo ovo sto pisete p.s. ja sam taman 1 sat ranije tamo prolazio kad se to desilo, a i tamo nize ja svaki dan prelazim prugu kad idem u skolu pa se uvjek veselim kad vlak prolazi, sve se zatrese oko tebe
Kompozicija se slomila iza treceg vagona tako da nije vise postojala velika sila koja gura tu lok i ta tri vagona. Sa lokomotivom u kuruzu
Bogme da je bila čitava kompozicija u komadu ta lokomotiva bi vjerojatno prošla kraj onog nebodera i strovalila se ponovno na prugu koja zavija tamo na slici prema desno...
A to je ono sto se cuje u vlaku: klokete, klokete ......... klokete, klokete ........ klokete, klokete ............