FORUM JE ZATVOREN!Dragi naši prijatelji, preselili smo se na novi forum. Sve informacije imate ovdje. Vidimo se na novom AstroForumu!
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ak sam dobro shvatio do sada...nista posebno
...sada su se novinari senzaciolisti jako razocarali, jer nece moci objaviti nikakvu Breaking news o zivotu u svemiru, bas mi ih je zao...
a i NASA jadna najavljivala kao da zbilja su i nasli bica gore spomenute boje...
WASHINGTON -- NASA will hold a news conference at 2 p.m. EST on Thursday, Dec. 2, to discuss an astrobiology finding that will impact the search for evidence of extraterrestrial life
Bez brige, oni se vec jesu ispucali sa breaking news-ima ... sad je na njima da se crvene ili prave da to nikad nisu napisali XDjeste vidjeli danasnje izdanje 24h? Bas me zanima kaj ce sutra napisati XD XD
Ante Radonić voditelj je planetarija u Tehničkome muzeju. Napisao je više stotina članaka o znanstvenim temama. U Tehničkom muzeju u Zagrebu radi od 1972. U njegovim biografijama navodi se kako mu je glavna aktivnost popularizacija astrologije i astronautike u Hrvatskoj.