Što bi dečica umela da kažu fuj & bljak, ako ništa drugo bar kod vas seni Nikole Tesle neće uznemirati crnomatijaši kao u svrbiji koji traže da se urna sa njegovim pepolom preseli iz muzeja u hram !
Please molim te nemoj da mi edituješ post ili da me kriviš i kažnjavaš zbog ovoga što sam upravo napisao, jer mi je muka od toga šta se ovde radi u to ime tim pre što većina to podržava...
Jer koliko se sećam znamenite domaće serije Rade Šerbeđija kaže jasno & glasno "Neću bit pop".
I još nešto, ovde barem smem i to mogu, dakle Nikola Tesla je Srbin ali je njegova domovina Hrvatska, da je kojim slučajem rođen ovde istorija bi imala sasvim drugačiji tok odnosno ko zna koliko bi čekali na novog teslu.
I da svega toga ne bi ni bilo da nije otišao a gde bi drugde nego u USA...
A sada pozivam da se slobodno & u miru i slozi vratimo liku i delu nikole tesle, možemo o svemu...
o tome da nije bio vernik, da baš nešto i nije bio lud za ženama, da ga je pripadnost stadu interesovala kao i "uticaj kvaliteta seksualnog života voluharica na prinose useva u africi", samo molim bez mitomanije o njemu kao "caru careva sve nauke" i o tobožnjim izumama koje su posle pokrali ameri te sada njima terorišu svet...
Iskreno se nadam & smatram da je takav pristup ok.