Đeno, možda nisi razumio Dagov post. Kaže da će ti poslati poruku preko naše privatne forumske pošte. Pogledaj, možda ti je već nešto stiglo.
Je stiglo je Davore i ne želim ništa kriti što je stiglo od Daga . Iskreno post me dirnio , a u drugu ruku krivo mi je što nekako ispada da se radi o osobnom konfliktu između mene i Daga. Dobro , znam da sam žestok kad je u pitanju nauka i da para mi skoči na sto radi toga . Znam da smo svi ovdi amateri i ne moraju svi poznavati dobro neke stvari koje ja znam iako
sam ja ovdi najveći amater. Dag je reka da se ne uključujem u diskusije tipično astronomske . A kako ću kad nemam pojma. Šta da tu sad nešto bez veze prkeljam vama kad nemam pojma . Ali to ne znaći da ne pratim i čitam vaše postove u tim područjima . Sad sam pročita sve iz Australije. Ali krivo mi je , da me se smatra za nekog tipa sa ekstremistickim i elitistickim idejama kako navodi Dag i da štetim atmosferi tolerancije i kulture, prijateljstva i popularizacije na ovom forumu.
Meni je ovaj forum drag , i neželim svojim ponašanjem narušavati njegove vrijednosti koje cijenim , draže mi se lijepo pozdraviti , kad mu ja doprinosim štetu.
Ja nikoga nisam , niti ću uvrijediti , ali dat ću do znanja svakome ako netko nešto nezna bez ikakve urijede . Ne da bi nekog ponizio radi njegovog neznanja već da bi popularizirao znanostvenu istinu. U tom smislu , ja ne mogu podržati da ukoliko poznajem neko teoretsko djelo ,
i to ovako ko amater da ga ne iznesem onakvo kakvo ga je znanost prihvatila. U tome se dijelu ja ne mogu promjeniti .
To ne činim radi ega , nego da podijelim svoje znanje s drugima , da pokušam drugima pomoći u shvačanju neke tematike kraćim putem , a ne da se svi moraju mučiti kao ja danima za malo znanja. Možda je to moja greška , ali ljudi moji to je to,
izvor mojih konflikta . Ako sam ikog uvrijedio , ja se iskreno od srca ispričavam , vrlo mi je žao i teško jer volim ovaj forum , ali više ga ne želim ugrožavati svojim ponašanjem .
Veliki pozdrav rotirajući svima.