Uh, tek sad vidim što se dogodilo Acheronu...

. Želim što brži i bezbolniji oporavak!
Ono što sam upravo mislio pitati Acherona budući da je jednom - sjećam se - jasno izrazio želju i volju, pitat ću sad ovdje sve vas: ima li netko da bi negdje sredinom idućeg tjedna (kad prema prognozama svugdje prestanu najavljene kiše) krenuo na put prema moru? Moja ideja je bila otprilike Zagreb - Karlovac - Ravna Gora - Rijeka - Opatija - Učka - Pazin - Poreč - Novigrad - Motovun - Rijeka pa onda možda vlakom natrag ili biciklom ako bude volje. Dakle, htio sam kombinirati prekrasnu unutrašnjost Istre s morem. Nije ovo neka strašna ruta i može se lagano odvoziti u 5 - 6 dana (s obzirom na brda i brdašca po Istri). Zapravo, i nije mi cilj utrkivanje, nego čisti cikloturizam i uživancija. Spavanje bi bila kombinacija vreće za spavanje i nekog jeftinog smješaja koji bi se možda našao negdje usput. Poželjna je kakva-takva kondicija, ali nije neki rigorozan uvjet, nije Učka Himalaja...

. Krećem iz Velike Gorice i imam iza sebe nekih 7 - 8 duljih putovanja biciklom. Eto, javite se ako ima netko tko želi i misli da može.