Eh, sada...
Jel dolaziš na Fužine2sea? To je slijedeća utrka. Po opisu mi se čini dosta zahtjevna. 28.08, također u organizaciji Adrija bike. Treba trenirat, a moram priznat da sam se zapustio malo sad kad su ove sparine. Trebao bi se probudit u 6 da se vratim doma prije 10, a baš mi se i neda ako ne moram...

Gledal sam to. Malo je startnina skupa ( 250kn ? ) ali samo zbog pogleda bi išel i spusta kroz šumu prema moru

Nažalost ne znam jel ima još koga od moje ekipe iz Krapine kaj bi išli dolje. Samom mi se ne isplati zbog putnih troškova.
p.s. koji si bil startni broj na ABMu ?
Kad smo već kod bicikla, baš sam danas u društvu Pixela, već duže vrijeme neaktivnog člana AF pedalirao po Sloveniji i Zagorju
On 125km, ja 155
Za razliku od prošlog puta, kada sam "puko", danas nije bilo takvih problema. Ipak, treba napomenuti da je danas tempo bio lakši i brda su bila znatno blaža 
Od Klanjca do Huma na Sutli imaš odličnu cestu sa jako malo prometa + nema zahtjevnih uspona. Tj ima jedan točno pred Humom na Sutli ali tam se moreš okrenuti i natrag po slovenskoj strani doma.
Mislim da po slovenskoj strani ima čak i biciklistička staza + atomske toplice ak zakuhaš od vožnje

Klanjec je na 90km a "gadni" uspon prije Huma na Sutli je na 141 kilometru.