[- ASTRONAUTIKA -] > RADIO SWL

Zračenje antena

(1/6) > >>

Acheron:
Većina njih živi u kućama u neposrednoj blizini, a svoju su molbu zajedno s potpisima poslali Gradu Svetoj Nedelji kako bi o tome raspravili na skupštini, no i svim nadležnim ministarstvima te su se povezali s Hrvatskom udrugom za zaštitu od elektromagnetskog zračenja, koja se formirala nakon uzastopnih prosvjeda stanara Vrbana III, koji su se bunili zbog antena na krovu trgovačkog centra Point.

http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/na-gradonacelnikovu-zemljistu-bazna-stanica-gradani-se-bune-914193

Eto, još malo pa će nam zabraniti cijeli Svemir :218:
Na stranu što prosvjednici kojima toliko smeta zračenje vjerojatno po cijele dane se ne odvajaju od mobitela (drža ga u džepu, kraj kreveta, radnom stolu).

garlic:
A vidiš sad ovo. Iznad kliničke bolnice Merkur a u samom sklopu bolnice, na visokom dimnjaku, postavljena je hrpa primopredajnika za zemaljske mobilne mreže. Pa to valjda ne smeta bolesnicima od kojih mnogi umiru i živi neće izaći iz te bolnice? Kak se na to nitko ne buni? I zašto je uopće bilo moguće da se na bolnicu postavi takva oprema? Daj javi toj udruzi da skoče tu do bolnice i provjere u čemu je stvar  :mrgreen:

Slika slijedi sutra jer je sad maglovito i ne vidi se baš dobro sa moje pozicijon.

eulogy:
poslije kad im maknu repetitore ce se zalit da im je preslab signal na mobitelu  :zubo:

Acheron:

--- Citat: eulogy - 09.01.2014. u 16:48:07 sati ---poslije kad im maknu repetitore ce se zalit da im je preslab signal na mobitelu  :zubo:

--- Kraj citata ---

Pa ti iz najbliže okolice koji se žale da ih antene ozračuju ionak nemaju signala jer su to usmjerene antene.

Tomislav:
Da, koliko znam valovi iz tih antena idu u daljinu poput kišobrana i nemaju nikakvog utjecaja na one ispod ili blizu, right?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju