Kronološki prikaz članaka

Nalazite se u pregledu svih članaka poredanih po kronološkom redoslijedu od najnovijeg do najstarijeg, koje je napisao autor: Antun Boroš
Zadnja tri dana
Događanja 0
I tako, tih deset dana astronomije u Daruvaru su brzo prošli. Domaćini su nadmašili sami sebe, a gosti su otišli zadovoljni i puni lijepih uspomena...
Još četiri dana
Događanja 0
Puno druženja, popularnih predavanja uvaženih stručnjaka, astronomije i radionice za klince pretvorile su Daruvar u grad znanosti.
Prva tri dana od 10 dana astronomije
Događanja 0
Kao počasni član AD Kumova slama prisutan je bio i akademik Vladimir Paar kojemu  je ovom prilikom gradonačelnik uručio ključeve grada Daruvara čime je postao i počasni građanin našega grada.
Završeno je Deset dana astronomije u Daruvaru
Događanja 0
Deset dana astronomije u Daruvaru su završili. Ukupno, u Daruvaru je održano pedeset dana astronomije što je vrlo impresivno i za one koji se bave astronomijom.
Protekla su još tri dana Deset dana astronomije u Daruvaru
Događanja 0
Ako ste nešto propustili, ovo je prilika da se upoznate s događajima protekla tri dana u Daruvaru na Deset dana astronomije 2014. godine.
Prva tri dana Deset dana astronomije u Daruvaru
Događanja 0
Rezime prvih tri dana astronomske manifestacije koja se održava po peti puta u Daruvaru, najljepšem malom gradu...
Deset dana astronomije - pozdrav s Marsa!
Događanja 0
I ove godine kao i svih onih ranije, u Daruvaru vas očekuje mnoštvo astronomskih događanja. Za sve ljubitelje znanosti, astronomije i astronautike, ovo je kao stvoreno baš za njih!
AD Kumova Slama od sada i na Internetu
Aktivnosti astronoma 0
Vjerujte nama koji smo zaljubljenici u astronomiju kao znanost o kojoj sigurno premalo znamo, da svako novo saznanje o beskrajnom svemiru obogaćuje dušu.
Čudesan svemir u Daruvaru
Događanja 0
Eto i Daruvar je imao sreću da ugosti jednog izuzetnog promicatelja astronomije, gosp. Antu Radonića. Posjetitelji predavanja naučili su puno o svemiru...
1