Kronološki prikaz članaka

Nalazite se u pregledu svih članaka poredanih po kronološkom redoslijedu od najnovijeg do najstarijeg, koje je napisao autor: Sandrino Požežanac
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, zaključak
Program Apollo 0
I eto, došli smo do kraja serijala o znanstvenom razbijanju teorija zavjera o tome jesmo li doista bili na Mjesecu. Svim čitateljima dajemo i poklon.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, dvanaesti dio
Program Apollo 0
U ovom dijelu teoretičari zavjera zapleli su se u kabele na Mjesecu, čudili se nepostojanju polarne svjetlosti i viđali pukotine na nebu.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, jedanaesti dio
Program Apollo 0
Tko li je snimao polijetanje astronauta s Mjeseca, zašto nema plamena prilikom polijetanja i kakvi su to svjetleći objekti snimljeni na Mjesecu?
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, deseti dio
Program Apollo 0
Kako teoretičari zavjera obožavaju manipulirati materijalima i podacima tako i ovdje pokušavaju prikazati nešto čega nema ili negirati ono čega ima.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, deveti dio
Program Apollo 0
Problem sjena na Mjesecu je izgleda vrlo popularan u teoretičara zavjera, a tu su i nitni križići na fotografijama koji misteriozno nestaju.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, osmi dio
Program Apollo 0
Je li moguće da se s Mjeseca ne mogu snimiti zvijezde na nebu i je li moguće da sjene mogu biti neparalelne ako dolaze iz pravca Sunca?
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, sedmi dio
Program Apollo 0
Skakuću li astronauti doista na Mjesecu ili ipak samo posrću u nekakvom studiju na Zemlji, pričvršćeni na sajle koje ih pridržavaju?
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, šesti dio
Program Apollo 0
Najpoznatije pitanje teoretičara zavjera je ono o lepršanju zastave na Mjesecu, a tu je i problem sjene štapa zastave koje ima ili je nema, tko će ga znati...
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, peti dio
Program Apollo 0
Otkrivamo vam kako se heiligenschein vidi na fotografijama, što se to sjaji u viziru astronauta i zašto prašina neobično brzo pada na Mjesecu.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, četvrti dio
Program Apollo 0
Jesu li tragovi nogu astronauta na Mjesecu lažirani i kako to da su sjene i svjetlo na fotografijama "podivljali"? Odgovore potražite u ovome članku.
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, treći dio
Program Apollo 0
Prilikom slijetanja na Mjesec morao se dignuti ogromni oblak prašine uslijed rada raketnih motora. I tko je zapravo snimio Neila Armstronga ako je on bio prvi čovjek na površini Mjeseca?
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, drugi dio
Program Apollo 0
Kako to da su astronauti uspjeli živi proći kroz radijacijske pojaseve i zašto ispod lunarnog modula motor nije napravio duboki krater?
Jesmo li bili na Mjesecu? - teorija zavjere, prvi dio
Program Apollo 0
Kreće veliki serijal u kojemu ćemo vam pokazati kako znanost pobija sve teorije zavjere o ovom najvećem postignuću u povijesti ljudske civilizacije.
Samostanski teleskop u Virovitici
Teleskop je smješten u staroj samostanskoj knjižnici na odjelu samostanskog muzeja, na prvom katu...
1