Gubitnici! OBAVEZNO PROČITAJTE!

Autor AstroForum, 24.05.2018. u 00:38:07 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

AstroForum

Nije prošlo tri dana otkako smo pustili u rad ovaj novi AstroForum, a već imamo i prve "žrtve" koje su pale. Novi rekord je postignut. *zubko*

Kako imamo veliko iskustvo sa starog Astroforuma s raznoraznim likovima izgubljenim u prostoru, vremenu i svojem pomućenom umu, za nas to ovdje nije nikakva novost. Znamo kako se trebamo postaviti i nositi s tim dosadnim i beznačajnim smetalima. Da, oni nisu ništa drugo doli povremena iritantna pojava koju se vrlo lako izliječi. Kako bi Sylvester Stallone rekao: Ti si bolest, a ja sam lijek.

Eto i prvog videa u odgojnom priopćenju. *zubo*

Uglavnom, jedan opskurni lik pod imenom Mandor, pojavio se ovdje i odlučio da nas sve treba prosvijetliti. No, kako su i trolovi postali malo perfidniji, pokušao je to na način da nas sve natjera da odgledamo četiri sata filmova za ispiranje mozga na YouTubeu ne bi li mu, poslije toga, dali odgovor na neka njegova apsolutno besmislena pitanja. Mislim, stvarno, zar je očekivao da će uspjeti na astronomskom forumu progurati tu propalu foru? :-D

Da skratim, nije zavrijedio nešto više riječi. Nakon priopćenja Administratora da će ga snaći sudba kleta *bič* lik se uvrijedio do neba, ističući da je bio nekakav autortitet na nekakvom imaginarnom forumu i da se prema njemu ne može tako ophoditi. I otišao je kao kakva uvrijeđena milostiva. *no*

E sada, kako trolovi nisu osobe od čvrstog karaktera, nije se mogao oduprijeti onom malom crviću u njegovom mozgiću, koji mu ga gricka već dulje vremena, pa je posegnuo, a za čime drugime, nego za oprobanom taktikom koju koriste takvi propali tipovi. Registrirao se pod drugim imenom, misleći da će mu to proći neprimjećeno. Kako je naivan. :-D

I tako je Mandor postao Tadija. *zubko*

E pa moj Tadija aka Mandor, ti si previše naivan ako misliš da mi ovdje ne znamo kako kotačići u tvojem mozgiću škripe i preskaču. Nagledali smo se takvih likova i odlično znamo kako ih zgaziti i ostrugati s cipele. Naravno, što ti drugo preostaje nego pkušati još koji puta, no iz iskustva znamo da nećeš uspjeti opstati ovdje. Dovoljno će biti da se javiš i odaš se, a tada ćeš završiti jednako kao i svi oni prije tebe. Jednostavno, ne možemo si pomoći, obožavamo takve veseljake koji dođu zabavljati nas, jadne astronome koji žive u neznanju pa ih takvi poput tebe moraju prosvijetliti.

Dođi nam opet, rado ćemo te prožvakati i ispljunuti, to smo ti i obećali. *mah*

Edit...

Pojavio se, pod imenom zvijezda i pod imenom Darko. Nije dugo trajao. *zubo*

🡱 🡳