Online tečaj Introduction to Aerospace Structures and Materials

Autor Sabina, 21.09.2020. u 14:13:04 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sabina

Ne znam gdje bih stavila ovu temu, pa neka ju administratori slobodno presele.

Na online portalu edX započeo je online tečaj/edukacija Introduction to Aerospace Structures and Materials koju vodi nizozemsko sveučilište TU Delft. Čini se zanimljivo, ne radi se samo o avionima, nego i o letjelicama koje se šalju u svemir. Pa eto, možda nekoga bude zanimalo... https://courses.edx.org/courses/course-v1:DelftX+AEASM1x+1T2020/course/

ruka

Citat: Sabina  u 21.09.2020. u 14:13:04 sati
Ne znam gdje bih stavila ovu temu, pa neka ju administratori slobodno presele.

Na online portalu edX započeo je online tečaj/edukacija Introduction to Aerospace Structures and Materials koju vodi nizozemsko sveučilište TU Delft. Čini se zanimljivo, ne radi se samo o avionima, nego i o letjelicama koje se šalju u svemir. Pa eto, možda nekoga bude zanimalo... https://courses.edx.org/courses/course-v1:DelftX+AEASM1x+1T2020/course/

Moj omiljeni forumski uhljeb  *cvijet*

Ajde ti napravi nešto da nam vlakovi krenu brže od 30, pusti te svemirske materijale.

Sabina

Citat: ruka  u 21.09.2020. u 15:05:26 sati
Moj omiljeni forumski uhljeb  *cvijet*

Ajde ti napravi nešto da nam vlakovi krenu brže od 30, pusti te svemirske materijale.

Jooooj ruka...  :-/  Ja ti radim na sigurnosti, a ne na brzini. Tak da zbog mene samo mogu ići još sporije.  *slava*

Beorn

Teleskopi: Grond! - Celestron C11 XLT, Anglachel - Equinox 120ED APO, Lutonja - Meade 5000 80mm APO triplet
Dalekozor: Lunt LE 7X50 Magnesium
Montaže: Skywatcher EQ6-R Pro, Losmandy GM8
Kamere: ATIK 383L+, Canon 6D, QHY5L-IIm, QHY5p-IIc, ZWO ASI290mc

ruka

Citat: Sabina  u 21.09.2020. u 19:20:41 sati
Jooooj ruka...  :-/  Ja ti radim na sigurnosti, a ne na brzini. Tak da zbog mene samo mogu ići još sporije.  *slava*

Aha, a da radiš nešto, (napraviš projekte, povučeš lovu iz strukturnih fondova, zamjeniš  brklje sa ručkom i ljude koji vrte ručke, staviš štehere pod mostove da se ne sruše) mogli bi ti vlakovi zbog tebe i ići brže.
Ili ti samo kažeš nevalja to to i to pa ćemo ići tuda 12 na sat a što treba napraviti da se to popravi nije u opisu mog radnog mjesta i neću vam reći? *:-P  *zubo*

*cvijet*

Sabina

Citat: ruka  u 22.09.2020. u 09:01:18 sati
...
Ili ti samo kažeš nevalja to to i to pa ćemo ići tuda 12 na sat a što treba napraviti da se to popravi nije u opisu mog radnog mjesta i neću vam reći? *:-P  *zubo*

*cvijet*
Kaj reć, čitaš me ko knjigu.  *cmok*

Acheron

Ne kužim poantu ove rasprave, počinje ličiti na komentare na Indexu.

ruka

Citat: Acheron  u 22.09.2020. u 09:26:51 sati

Koje rasprave? Opusti se i prijavi se za seminar ili se nemoj prijaviti. Ako i dalje inzistirate na uštogljenom formatu mogu ja i nestati skroz odavde. Nije problem.

Sabina

Citat: Acheron  u 22.09.2020. u 09:26:51 sati
Pa fakat je, imaš pravo.
Možda da moderatori obrišu sve što se ne tiče tečaja kojeg sam objavila. Jer i mene više zanimaju komentari na to.
A ruka i ja možemo dalje u PM.

🡱 🡳