Aurora i prijatelji

Autor Star Lord, 13.05.2024. u 09:31:07 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Danijel

Eto, dugo nisam...

Dakle ovako. Star Lord više nema pristup Astroforumu. Sa sobom je ovdje donio nekakvu netrpeljivost s drugih mjesta na Internetu i očito je da se to ovdje ne uklapa. Bezrazložna negativa koju sipa ovdje jednostavno nije spojiva s duhom ovog mjesta i odlučio sam mu to dalje uskratiti. Tema je lijepa ali ju je on uspio zgaditi svojim ponašanjem. Nije me briga zašto i što se događalo naokolo po drugim mjestima na netu, očito je da se tamo uspio posvađati sa svima i ne dozvoljavam da to prenosi ovdje. Stoga sam ga trajno izbacio s foruma. Nije značajno doprinosio zajednici na ovom mjestu tako da se neće ni primijetiti njegov izostanak. Nevenu ostavljam da ovo smeće iz teme prebaci u Crnu rupu pa da možemo normalno funkcionirati dalje. Toliko od mene. *old*

| Montaža: NEQ-6 PRO GoTo SkyScan | Teleskopi: SkyWatcher MAK 127 / 1500 i Celestron 11 SCT 280 / 2800 |
| Fotoaparati: EOS 450D i 650D | Astrokamere: Astrolumina QHY 5-II-c i ZWO ASI462MC planetary camera |
| Filtri: Baader AstroSolar i Baader UV/IR cut and Luminance | Dvogledi: Panorama 8 x 56 i TS 20 x 90 |
| Lokacija: φ = 45°49'11" N,  λ = 17°21'26" E,  h = 136 m. |
| ZVJEZDARNICA APOLLO | YOUTUBE | FLICKR |

Boski

Čuj veliki fan, koji bolesnik. Ja sam ovog luzera pitao za savjet? Htio ga navuči da prizna na koji način žica okolo da mu objavljuju fotke. Uglavnom zbogom veliki Star Lorde i budi primjer drugima kako se NE ponaša na ovom forumu.  *da*
Teleskop: SW ED80 Apo
Montaže: HEQ5 Pro, SkyWatcher StarAdventurer
Dalekozori: Pentax 10x50 PCF WP II
Kamere: Qhy9c, Qhy5 II mono
Fotići, objektivi: Nikon D750; Nikon 18-55 mm, Samyang 14mm f/2.8, Samyang 16mm f/2.0, Samyang 135mm t/2.2, Nikon 35-105mm f/3.5-4.5, Yashica 50mm f/1.7, Tamron 70-200 mm f/2.8
https://www.astrobin.com/users/Boski/

MrWorf

Citat: Star Lord  u 20.05.2024. u 00:13:21 sati@ mworf,
Sinko, otvarali ste šampanjac za 4. mjesto na svim profilima, a kolega vaš mi je reka da je bilo plakanja kad me objavija NatGeo.
Drkali bi i vi, samo nemate na šta, zato se i jeste ovako uznervozili *zubko* .
A sve i da imate, ja u ludilu ne bi dolazi na vaše profile to omalovažavat ko šta vi radite meni. Al bitno da vi volite svemir.

Ja se nisam na to ni prijavljivao kao što se ne prijavljujem ni na druge natječaje. Jedva mi se da staviti na vlastiti profil i ovdje poneku fotku. Meni te fore o nekoj ljubomori nemreš prodavati. I ja tvoj profil nisam ni vidio, bar se ne sjećam, jer me nije briga za tebe. Još manje da sam ti išta komentirao. Ako ti je netko nešto od ove ekipe komentirao, to je ili bila neka konstruktivna kritika ili si ti nešto fejkao pa te netko prozvao.

Citat: Star Lord  u 20.05.2024. u 00:13:21 satiNe živim od astrofotografije, da prodam svaki primjerak knjige bit ću u minusu. Noćima ne spavam i lomim sebe i opremu kroz terene kakve ti i tebi slični pretili ležaljkari niti imate muda niti fizičke spreme da odradite, lomim se ko konj da dovršim priču kakvu dosad nitko nije napravio. Pokušali ste i vi, ali ste nesposobni pa vam je propalo.

I ti meni kažeš da to radim samo radi para i lajkova? Još si jedan ljubomorni degenerik u nizu, ništa više.

Momak, ti furaš tronožac i fotoaparat, dakle sveukupno par kila, ja furam teleskop od 100 kila već preko 10 godina po brdima. Tebi za jednu fotku treba ekspozicija od 30 sekundi za široko, ja sa teleskopom često snimam nekoliko noći samo jednu fotku. Da ne kažem da ja i ostatak ekipe putuje uvijek po bar 2 sata da se dođe do mjesta koje nije zagađeno svijetlom iz zagreba, a ti se šećeš po svojem otočiću s tih par kila opreme. Tako da ne ѕeri i ne glumi žrtvu. I nemam blage veze o kakvoj priči govoriš i realno, boli me kuraс. A to koliko ti je stalo do lajkova i para si pokazao u predhodnim komentarima. E da, i degenerik te napravio.

Citat: Star Lord  u 20.05.2024. u 00:13:21 satiUglavnom, ovakav bahatluk, bezobrazluk i ogavno licemjere škart anonimusa u životu nisan vidi.
Ne čudi me da vas je pola razvedeno, živi sama i ide na psihoterapiju te da kao AD ne možete dobit sredstva za izložbu u tehničkom ko ja.
Tako izgledaju pobjednici u životu?

Ti si valjda najbahatiji lik koji je bio ikada ovdje na forumu. Mene čudi da bi ikakva žena ili šta god (ako imaš) mogla biti sa ovakvim bahatim egotriperom a kada smo kod toga, to je isto službeno psihička bolest i predlažem ti psihoterapiju. Što se tiće izložbi, naše društvo ih radi već preko 20 godina i u tehničkom muzeju naravno, i to je bilo dok si ti gledao fotoaparate u izlogu dućana.  A neš ti neke pobjede u životu...
-SW 250/1200, EQ6 Pro
-SW 105/500 akromat guider
-ZWO ASI-120mm mini
-ZWO ASI-184-MC cool

MrWorf

Citat: Danijel  u 20.05.2024. u 00:16:03 satiEto, dugo nisam...

Dakle ovako. Star Lord više nema pristup Astroforumu. Sa sobom je ovdje donio nekakvu netrpeljivost s drugih mjesta na Internetu i očito je da se to ovdje ne uklapa. Bezrazložna negativa koju sipa ovdje jednostavno nije spojiva s duhom ovog mjesta i odlučio sam mu to dalje uskratiti. Tema je lijepa ali ju je on uspio zgaditi svojim ponašanjem. Nije me briga zašto i što se događalo naokolo po drugim mjestima na netu, očito je da se tamo uspio posvađati sa svima i ne dozvoljavam da to prenosi ovdje. Stoga sam ga trajno izbacio s foruma. Nije značajno doprinosio zajednici na ovom mjestu tako da se neće ni primijetiti njegov izostanak. Nevenu ostavljam da ovo smeće iz teme prebaci u Crnu rupu pa da možemo normalno funkcionirati dalje. Toliko od mene. *old*

Sve 5 Danijele, nije se ništa posebno događalo van foruma osim kaj je lik alergičan na kritiku i kaj fantazira da su svi ljubomorni na njega jer puca sa širokokutnim obijektivom po nebu.  *ritmika*
-SW 250/1200, EQ6 Pro
-SW 105/500 akromat guider
-ZWO ASI-120mm mini
-ZWO ASI-184-MC cool

Astrobobo

Citat: Star Lord  u 19.05.2024. u 14:26:12 satiNiti su mi fotke skroz u mraku, niti ima potrebe da mi PS objašnjava lik kojeg san izdominira na natječaju.

Ahahaha  *zubo*  https://www.youtube.com/watch?v=yH2IVIZdhW0
http://astrobobo.net : http://recenzije.astrobobo.net : http://ekorasvjeta.net
Pentax 105 SDP, C 9.25" EdgeHD, Lunt 60mm, Nikon Monarch 7 8x42
iOptron HAE29, Celestron CGEM, Giro GR3, SBIG STL-11000, Player One Uranus-C + Mars-II mono, Nikon D5500 mod.

blackhole

*kokice*  :-D
Deja vu,kao da sam pisao o ovom prije nekog vremena a sad je napokon sve kulminiralo  :-D

Ryukote

Citat: Star Lord  u 20.05.2024. u 00:13:21 sati@ mworf,
Sinko, otvarali ste šampanjac za 4. mjesto na svim profilima, a kolega vaš mi je reka da je bilo plakanja kad me objavija NatGeo.
Drkali bi i vi, samo nemate na šta, zato se i jeste ovako uznervozili *zubko* .
A sve i da imate, ja u ludilu ne bi dolazi na vaše profile to omalovažavat ko šta vi radite meni. Al bitno da vi volite svemir.

Ne živim od astrofotografije, da prodam svaki primjerak knjige bit ću u minusu. Noćima ne spavam i lomim sebe i opremu kroz terene kakve ti i tebi slični pretili ležaljkari niti imate muda niti fizičke spreme da odradite, lomim se ko konj da dovršim priču kakvu dosad nitko nije napravio. Pokušali ste i vi, ali ste nesposobni pa vam je propalo.

I ti meni kažeš da to radim samo radi para i lajkova? Još si jedan ljubomorni degenerik u nizu, ništa više.

@Boski,
Pfff, ne glumataj. Sad sam ti kao prosjek, a bi si moj veliki fan dok ti nisan kritizira svetu kravu.
I to sam bija fin i konstruktivan za razliku od vas. Samo egofrikuša nije znala prihvatit kritiku pa si ti bijeli viteže hrabro uskočio (neš dobit).
borisu sam odgovorio na isti, ako ne i blaži, način koji on odgovara drugima. Jbg, ako dajete morate znat i primit. Naročito ako pametujete boljima od sebe.

Evo vidim imaš 5 profila od čega su dva business (da možeš kupovat lajkiće i followere na IG), to čak i ja nemam. Jednom si me čak i pitao za savjet kako me mediji kontaktiraju.
Nemaš karijeru ne jer ne želiš, nego jer ne možeš sa svojim govnarijama. To da fotke poklanjaš a ne prodaješ, vjerujem.  *zubko*

Uglavnom, ovakav bahatluk, bezobrazluk i ogavno licemjere škart anonimusa u životu nisan vidi.
Ne čudi me da vas je pola razvedeno, živi sama i ide na psihoterapiju te da kao AD ne možete dobit sredstva za izložbu u tehničkom ko ja.
Tako izgledaju pobjednici u životu?

Ja dalje više neću komentirat, osim ako ne budete zloćke.
Nek ostane na tome da smo jedni drugome smeće i gotovo.

Ja i dalje ne znam tko si...pravi influenser koji ima followere koje brani bi se bar predstavio...znaš ono kak Youtuberi kulturno rade..."Hello, I am xyz and welcome to my channel"...

Vidim da se sloviš na LinkedIn-u kao web developer, al nemaš nikakve reference. Jedino kaj vidim je da vodiš Google oglase i da si administrirao stranicu. To nije web development. Nemoj se lažno predstavljati, pogotovo na LInkedIn-u.
Teleskop: Askar ACL200 gen2 (f/4)
Kamera: Touptek IMX571 color
Montaža: Umi 17 Lite
Filter: Antlia ALP-T 5nm, Astronomik L-3, Astronomik 742nm IR Pass

Stipa

|ASTROBIN||FLICKR|

Teleskop: SW Esprit 80ED, SW 200P mod, ASKAR 180PRO 180mm F 4.5
Montaža: EQ6R Pro
Kamere: Touptek imx571 Pro mono, ASI290MM
Filteri: Baader 2" UV/IR-Cut / L, Antlia LRGB V Pro series 36mm, Antlia SHO 3nm 36mm
Ostalo: AstroPC Pro, ZWO EAF, ZWO EFW, SW F4 koma korektor, TS Maxfield 0.95

🡱 🡳