Fotkovanje oko Zagreb

Autor Mr_Chili, 17.06.2020. u 20:56:44 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mr_Chili

Zdravo ekipica,

prvo je bila korona pa nismo izlazili nikam van, pa ovakvo-onakvo vrijeme, pa posao, pa hrpa drugih izgovora - a meni fotki na SD kartici nikad manje.... sramota.

S obzirom da volim loviti Mliječnu skupa s pejzažem, interesira me ima li zainteresiranih za neko noćno fotkanje u okolici ZG-a? Ne morate loviti mliječnu, možete i neki krupniji plan, svako lovi svoje, bitno je da imamo neku okvirnu lokaciju i par pivi uz sebe.

Također, ako postoje već neki dogovori, a da se primaju i padobranci poput mene, samo vičite :)

Moj prijedlog je Žumberak, a ako netko ima neku mikrolokaciju tamo za preporučit onda smo na konju.
Pivo mora biti jedan od osnovnih rekvizita svakog astrofotkanja. End ov diskašn.

Leo

Možda bi mogli skupa koji put, ako se uspijemo poklopiti. Bolje kad nas je više skupa, pogotovo po noći u nekim zabitima :)

Doduše, meni je malo tricky za dogovarati se jer imam malu djecu (beba 6mj. i curica 6 god.) pa su oni prioritet, a dogovori onda nažalost otpadaju. Tako da odmah riješim disclaimer :)

Za sada se uspijem poklopiti sa frendom, koji je u istoj situaciji kao i ja, pa onda jednom mjesečno oko mladog mjeseca se znamo zaletiti negdje.
Nikon D750 / Nikkor 14-24mm f/2.8g / Nikkor 24-70mm f/2.8 E VR II / Nikon 70-200mm f/2.8 FL VR / Nikkor 300mm f/2.8G ED VR II / Tamron 15-30 f2.8 Di VC USD / Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 G2

dude

Ja sam također zainteresiran, nisam dugo ništa "široko" fotkao.


:)

Mr_Chili

Dapače momci, prilagodimo se jedni drugima. Meni su, u principu, vikendi najpraktičniji jer se ne moram ujutro za posao dizat.

Ajmo, predložite kad god, ako vas ne preduhitrim... i dajte lokacije :D
Pivo mora biti jedan od osnovnih rekvizita svakog astrofotkanja. End ov diskašn.

🡱 🡳