@Teofil, to su tvoje fotke?
Što se tiče gledišta iz astrofotografije, da, nebo je malo precrvenkasto, a djeluje mi i kao da je neki gradient filter prevučen (dosta nagli prijelaz između crvene i narančaste).
Što se tiče gledišta iz wedding/portretne/bilo koje druge fotografije - odlično je! Da ja za sebe ovakvu fotku dobijem, bio bih presretan. Uloviti ovako lijep kadar, uloviti mliječnu, 'natezati' mladence do ovdje, postavit ih, postavit flash, imat sve odlično eksponirano.... muka isusova, znam kako je teško ljude samo pridobit na nasmiješenu 'spontanu' fotku, a kamoli ovako nešto realizirati. A i iskreno, paše mi ovakva crvenkasta za ovakvu fotku.
Naravno, svako ima neki svoj ukus pa je logično za pretpostaviti da se neće svima s foruma sviđat ova fotka. Ovdje je najbitnije da si mladencima opravdao cijenu :D
p.s. kad ste se već dotaknuli muzike, jednak ukus mi imaju oni koji slušaju samo cajke i oni koji slušaju samo npr. metal. Ograničeni su na to jedno i ne mogu ih uzeti kompetentnima za neku širu raspravu o muzici. Slično je i kod fotografije.