Generalka na Zvjezdarnici

Autor Danijel, 05.02.2023. u 19:29:53 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonY206

Odlično, veseli me i što je sada phone friendly  *da*
SkyWatcher Flextube 300p GoTo
SkyWatcher 130p heritage

Acheron

Kao da je brži od starog foruma

OuttaControl

A vjerojatno i je, novi php je puno brzi nego stari, logicno bi bilo da je i forum onda brzi,

Fali ova sličica:
https://www.zvjezdarnica.com/astroforum/avatars/default.png
sw130p,mak127, stipe 60/330 ED, Svbony sv705, canon 550d, rpihq camera, rpi imx462, astroberry, sw eq5 Onstep, Dwarf 2

Danijel

Što se tiče tema, evo kako stvari stoje. Ovo je najnovija verzija foruma koja nosi razvojnu oznaku SMF 2.1.3. Možete ju vidjeti skroz dolje, na dnu stranice. Za ovaj brand ima na stotine raličitih tema. E, štos je u tome da za 2.1.x niti jedna ispod te verzije NE RADI. Znači, ne možemo ju implementirati ovdje. Treba proći nešto vremena dok ljudi ne naprave nove teme koje će moći ići na ovaj forum. Za sada ih ima šezdesetak i možete ih pogledati ovdje.

Vidite ima li koja da vam se sviđa, odnosno kakva crna da vam paše. Može i crvena ako vam treba za noćne terenske uvjete. Molim vas samo da ne birate one šarene kričave, od njih bole oči i nemoguće je normalno pratiti forum od tog šarenila. Imajte malo ukusa. :-)
Zadržavam pravo da se ne složim s onime što nije prikladno za ovakav forum kakav je naš. *mah*

| Montaža: NEQ-6 PRO GoTo SkyScan | Teleskopi: SkyWatcher MAK 127 / 1500 i Celestron 11 SCT 280 / 2800 |
| Fotoaparati: EOS 450D i 650D | Astrokamere: Astrolumina QHY 5-II-c i ZWO ASI462MC planetary camera |
| Filtri: Baader AstroSolar i Baader UV/IR cut and Luminance | Dvogledi: Panorama 8 x 56 i TS 20 x 90 |
| Lokacija: φ = 45°49'11" N,  λ = 17°21'26" E,  h = 136 m. |
| ZVJEZDARNICA APOLLO | YOUTUBE | FLICKR |

Lucius

Ove dvije tamne mi se čine odlične:
https://custom.simplemachines.org/index.php?theme=3005
https://custom.simplemachines.org/index.php?theme=2960
Za ostale svijetle (ili u boji) neka se drugi odluče jer meni totalno svejedno. Ionako tamno koristim svugdje. :-)

Acheron

Danijel

Evo, stavio sam vam 8 tema pa si isprobavajte koja vam paše.  *mah*

Postupak znate, kliknete gore lijevo na svoj nick i iz padajućeg izbornika odaberete Look and Layout i pod
Current Theme birajte koja vam se sviđa. :-)

| Montaža: NEQ-6 PRO GoTo SkyScan | Teleskopi: SkyWatcher MAK 127 / 1500 i Celestron 11 SCT 280 / 2800 |
| Fotoaparati: EOS 450D i 650D | Astrokamere: Astrolumina QHY 5-II-c i ZWO ASI462MC planetary camera |
| Filtri: Baader AstroSolar i Baader UV/IR cut and Luminance | Dvogledi: Panorama 8 x 56 i TS 20 x 90 |

Acheron

Uh, ova Starfight tema je grozna zbog one Win 95 screensaver pozadine  *zubo*

Danijel

*zubko*

Samo da napomenem, ova mogućnost Brzi odgovor ispod postova je tu baš za to, brzo odgovaranje. Ona nema mogućnost koje ima glavni editor, a to je dodavanje slika i dodatne mogućnosti.

Želite li dodavati slike tada morate kliknuti na gumb ODGOVORI da vam se otvori onaj napredni editor u kojemu možete koristiti sve dodatne opcije. A novost u glavnom editoru je da sada možete sliku mišekom jednostavno dovući i ispustiti, umjesto da ju dodajete na stari način putem gumba za dodavanje kako je to bilo prije. Naravno, ako želite možete i dalje ići pomoću gumba kao i do sada. Sve vam piše tamo pa isprobajte.  *mah*

OuttaControl

Starflight ima recent posts, to mi je bas tribalo! odlicna!
sw130p,mak127, stipe 60/330 ED, Svbony sv705, canon 550d, rpihq camera, rpi imx462, astroberry, sw eq5 Onstep, Dwarf 2

Lucius

Kakasta loša jer forum nekako skrati na pola i ne vidiš dobro gdje ima novih postova.
Steyle-V4 odlična.

Acheron

Men' ova Blue wave favorit za sad

Lucius

Citat: OuttaControlCRO  u 06.02.2023. u 22:19:13 satiStarflight ima recent posts, to mi je bas tribalo! odlicna!
I ta je dobra. Ostajem na Steyle-V4 jer mi je malo bolja.

Uglavnom hvala Danijel...odmor za oči naspram bijele pozadine!

Danijel

S vremenom će se pojavljivati sve više novih tema za ovaj forum pa držite oko na SMF, vidite li kakvu novu lijepu temu, javite pa ću ju implementirati. *da*

Antoto

Forum je sada puno responzivniji i super izgleda  *gj*
Place six pounds of sand in the chamber via the air-lock for thirty days, or until your star has formed into a perfect, glowing sphere. Add more hydrogen gas as necessary.

🡱 🡳