DOBRODOŠLI NA NOVI ASTROFORUMRegistrirajte se, uredite svoj profil, pogledajte što je novo ovdje i možete početi pisati. Brzoćete se snaći, forum je uređen poput starog Astroforuma pa se osjećajte kao kod kuće. Više o svemu...
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Meh... ja cijelo vrijeme čitam 6D umjesto 60D.A Znam da 60D, kao i 600D imaju crop na originalnu rezoluciju senzora.Za 6D nema takve opcije u originalnom softwareu, ali su aktivni pokušaji kroz Magic Lantern da se dobje nešto slično.
Imaju nekakve kropove sad za 6D upravo preko Live View-a i možeš snimati raw crop ali nisam siguran da je to originalna rezolucija sa senzora. Nigdje to u raspravi na ML forumu ne mogu naći.
Da, ali to je samo za snimanje vanjskim softwareom na računalu gdje je ograničenje USB2.0 sučelje od 6D.Primjerice EOS Camera Movie Record bi onda bilo rješenje za 6D.Samo da to izvuku u ML-u i da se snima direktno na karticu.
Ja bih svakako koristio računalo. Za fokus prvenstveno. Nije mi nešto fokusiranje na malom ekrančiću od fotića.Sent from my iPhone using Tapatalk