Hmmm, prvi put čujem za Peruna.
Mogli bi ste poraditi na promociji projekta.

pa to sam i ja odmah rekao! Tražio sam po domaćem internetu da li se igdje o tome piše i raspravlja, nisam našao ništa. Mislio sam možda da ovdje nešto piše, obzirom na profil ljudi koji posjećuju ovaj forum. Dakle ako ti prvi put čuješ za ovo, kako će tek onda stabilni Zdenko, sa stablnim primanjima i stabilnom tarifom saznati za ovakav projekt. Medijska kampanja im je katastrofa. Podatak koliko je skupljeno novaca je skriven na web stranici, moraš ga tražiti i "otkriti" klikom na button Reveal

Pa zar ne bi trebala takva informacija biti na cover fotografiji na Fb profilu, i ostalim društevim mrežama gdje projekt ima stranicu/profil, kao i svi ostali normalni crowdfunding projekti? Zar se ne bi trebalo o tome nešto spomenuti u dnevnim novostima i medijima? Ništa. Ali volimo reći da smo "zemlja znanja". Zato imamo ovaj krasni formular za donacije, sa 6 članaka i dovoljno mjesta za lupit pečate.
Evo ovaj članak sve govori:
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/nedostaje-dva-milijuna-kuna-da-hrvatska-posalje-svoj-prvi-satelit-u-svemir-novca-jos-nema-na-vidiku-foto-20191101