Jel ti tu hoćeš da tebi netko drži instrukcije iz matematike i nebeske mehanike? Ili misliš ako se netko bavi astronomijom da sjedi doma i računa orbite, pa bi onda trebao provjeravati i sve što si ti do sad smislio? Ili bi se profesionalni astrofizičari trebali baviti s tobom i tvojom alternativnom astrologijom u tajicama? Ako želiš drilati po matematici u astronomiji i nešto naučiti, fino upiši neki studij, fakulteti tome i služe. Koliko daviš ljude po forumima, mogao si pročitati sve moguće knjige u međuvremenu.
Čini se da ja tebe mogu učiti matematiku , a ne ti mene .
Prema tome ako ti matematika nije tvoja domena jer ju očito po tvojim postovima vrlo malo znaš , zbog ćega tu spamaš taj topic ?
Ja sam pitanja postavio onima koji se razumiju u temu , a ne onima koji se ne razumiju . Ti nisi sposoban niti provjeriti točnost računa ni iz elementarne matemtematike , pa ima druge teme za pisati tamo gdje se razumješ gdje nije potrebno neko određeno znanje matematike
Nisi niti primjetio da se ja bavim matematičkim korekcijama onog što piše u knjigama kako se računa , a nije potrebno upisivati studiji da bi rad bio recenzioniran , već je na recenzionistima da provjere je su li točne korekcije ili nisu
Dok ti očito ne znaš kakav je račun koji je pogrešio akceleraciju Oumuamua-e , dok sam ja jednostavnom matematikom prikazao da je točan račun akceleracije Oumuamua-e , te zbog tog tvog ne znanja ti skrećeš temu na astrologiju i tajice , dakle vrlo si neozbiljna osooba koja se petlja u teme koje ne razumje . Ja nisam pisao po temama koje ti razumješ , a ja ne razzumjem i nisam poput tebe drugima pametario ono što ne znam