Ovo je Hrvatska, ovdje ne bi trebalo ni biti astronomije. Svi bismo se tribali zabit u kucu i gledat farmu, biggyja, inmagazin, zivot na vagi, turske serije jer tako nam i treba, ovcama treba uzet sve i davat im da gledaju kako drugi imaju i zive, a oni nek crknu! Nikola je dao primjer jedne Austrije i pricao je kako je vidio njihove partyje i messierove maratone, mi smo u usporedbi s njima jedan najobicniji isprdak, iscidak sve zbog nase trule situacije i jadne stvarnosti. Vec godinama je hrvatska amaterska astronomija svedena na sacicu ljudi koji iako ih je toliko malo svadjaju se i prebacuju krivnju ako se stvori momenat i to se tako vuce godinama... vuce i vrti u krug. Treba naglasiti da je u Splitu i umrla astronomija. Strasno...
Dobro, ipak bobo trebao si zvati dom i pitati sto ima od soba pa javiti da su gljivari i bok pa ako netko zeli tada svejedno ipak prespavati u autu, okej, sam tako zeli... Nismo ni slutili da ce ti gljivari biti tamo. Pa za u rujnu kad je bilo, rekao si mi da ne trebam zvati, da si se ti pobrinuo i uzeo sobu sa tri kreveta i to je to. Tako da nisam ni sada zvao Muljavu i jbg, eto ti gljivara. Nije mi jbg drago da se dogodila neugodnost iako smo promrzli i izdrzali, nije prvi put, ali ipak...