Fejsa i Fara, zna li tko ista o njima?

Autor Mount Pleasant Observatory (Bojan), 10.10.2025. u 11:29:57 sati

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mount Pleasant Observatory (Bojan)

Mozes li mi poslati taj popis? Imam i ja neke stare CIS-ove (ali ne iz tih vremena, to je nazalost nestalo), mislim da imam i primjerak "Drame", moram potraziti..
amater

Teofil

Citat: Mount Pleasant Observatory (Bojan)  u Danas u 19:25:59Mozes li mi poslati taj popis?
Porukom ovdje na Astroforumu pošalji mi tvoju e-mail adresu da ti pošaljem naslovnicu i stranicu 62. na kojoj su tvoji podaci.
Nemam skener, a fotkati 72 stranice i obrađivati za slanje sada ne mogu. Možda tijekom zime kad bude više vremena.
Vjerojatno Zvjezdarnica u redakciji ČIS-a i Bolida ima taj Bolid arhiviran u digitalnom obliku. Provjeri s njima ako ti oni mogu poslati mailom taj Bolid u cjelosti.

Mount Pleasant Observatory (Bojan)

Citat: Teofil  u Danas u 21:08:24Porukom ovdje na Astroforumu pošalji mi tvoju e-mail adresu da ti pošaljem naslovnicu i stranicu 62. na kojoj su tvoji podaci.
Nemam skener, a fotkati 72 stranice i obrađivati za slanje sada ne mogu. Možda tijekom zime kad bude više vremena.
Vjerojatno Zvjezdarnica u redakciji ČIS-a i Bolida ima taj Bolid arhiviran u digitalnom obliku. Provjeri s njima ako ti oni mogu poslati mailom taj Bolid u cjelosti.

OK, hvala, nema problema i nema zurbe.
Probat cu sa redakcijom :-)
E-adresa je bstajc@hotmail.com
amater

🡱 🡳