II. Tehnička konferencija Hrvatskog svemirskog programa

Tijekom Konferencije svi članovi tima predstaviti će svoj rad i rezultate kao i rezultate timskih testiranja opreme i instrumenata. Tijekom subote odraditi će se tri zahtjevne tematske cjeline...

Članak
0Komentari
Broj otvaranja1736

Događanja i pripreme za II međunarodnu tehničku konferenciju Istarskog svemirskog programa krenula su 14. ožujka i trajati će do 24. ožujka. Glavni dan Konferencije je subota 17. ožujka kada će se od 11:30 do 19:00 u prostorijama Istarske regionalne agencije u Puli održati stručni dio zatvorenog tipa. Prisustvovati će dvadesetak članova i voditelja „A-tima“ Astronomske udruge Vidulini. U ponedjeljak 19. ožujka s početkom u 11:00 sati, također u prostorijama IDA-e, održati će se press konferencija za sve medije te predavanje otvoreno za javnost o dosadašnjim rezultatima programa, dogovorenim detaljima s Konferencije te planovima za ovu godinu.


Tijekom Konferencije svi članovi tima predstaviti će svoj rad i rezultate kao i rezultate timskih testiranja opreme i instrumenata. Tijekom subotnjeg popodneva odraditi će se tri zahtjevne tematske cjeline (atmosferske sonde, pikosatelit, tehnološki demonstratori-GLXP) odrediti ciljevi i zadaci za ovu godinu te rasporediti obveze među članovima tima.

Bez komentara
Želiš komentirati? Klikni!