Poziv za pomoć Radio Galaksiji

Dragi prijatelji, potrebna nam je mala, ali jako važna pomoć!

Radio Galaksija
Članak
0Komentari
Broj otvaranja628

Radio Galaksija je internet portal koji putem radio/podcast emisija i bloga promoviše nauku i naučni metod, naučno obrazovanje, naučnu pismenost, filozofsku pismenost, kritičko mišljenje, i nastoji da osvesti javnost o štetnosti pseudonauke, kvazinauke i antinauke.

Teme kojima se Radio Galaksija bavi su teme iz oblasti astronomije, fizike, biologije, srodnih nauka i tehnologije, ali i iz istorije i filozofije nauke. Pored toga, Radio Galaksija se bavi i širim kontekstom u kom se nauka danas nalazi u društvu.

Pošto već godinu i po dana nemamo tehničke uslove i opremu za produkciju novih epizoda, nedavno smo se prijavili za finansijsku pomoć Erste banke na konkursu „Superste“ i naš projekat („Oživljavanje Radio Galaksije“) je odabran za jedan od 40 projekata koji učestvuje u polufinalu!
 
Trenutno je u toku online glasanje za prolazak u sledeću fazu takmičenja, te nam je potrebna pomoć kako bismo prošli ovu fazu i došli do finala u kom stručni žiri bira 10 projekata koji će dobiti novac za realizaciju svojih ideja.
Zato vas pozivamo i molimo da glasate za naš projekat na ovom konkursu.


Radio Galaksija - za astronomiju!
Glasanje možete obaviti u samo tri koraka (sva tri se računaju) i neće vam oduzeti više od tri minuta:

1. Otvorite stranicu našeg projekta na Superste platformi, klikom na „Ćao, uloguj se“ u gornjem desnom uglu stranice ulogujte se sa svojim Facebook, Google ili Twitter nalogom, a nakon toga kliknite na „Podrži projekat“.
 
2. Lajkujte Facebook stranicu našeg projekta

3. Zapratite Twitter nalog našeg projekta.

Takođe, ukoliko želite (a nama će to jako puno značiti!), možete podeliti poziv za glasanje sa prijateljima, u grupama u kojima ste aktivni na društvenim mrežama, na svojim stranicama ili blogovima, itd.

Srdačno Vam se zahvaljujemo unapred i nadamo se da ćete slušati naše sadržaje u budućnosti!

Redakcija Radio Galaksije

Bez komentara
Želiš komentirati? Klikni!