[- ASTRONOMIJA -] > IYA 2009

Mjesec hrvatske knjige

(1/7) > >>

Danijel:



Godišnji odmori se polako većini primiču kraju, nadam se da ste se odmorili i napunili baterije i da sada možemo nastaviti s aktivnostima oko MGA 2009. Dakle, kako znate, počinje obilježavanje Mjeseca hrvatske knjige, a ove je godine to sasvim prikladno, knjige iz astronomije. Kako je ovo i Međunarodna godina astronomije 2009. i Mjesec hrvatske knjige se uklapa u obilježavanje. Naš Vodič kroz digitalnu astrofotografiju svakako je dio toga, no tu se uklapaju i sva predavanja u vezi astronomije. Dakle, ovdje možemo koordinirati sve naše aktivnosti kako bismo i ovaj dio MGA 2009. odradili kvalitetno.

Slijedom toga, objavljujem poziv za predavanjem u zagrebačkoj knjižnici Špansko-jug koji sam primio. Molio bih sve zainteresirane predavače i one koji bi željeli održati ovo predavanje da se jave gospođi Višnji Gašparin na njezin mail visnja5@hotmail.com kako bi mogli dogovoriti sve detalje.


--- Citat: ---Zovem se Višnja Gašparin i radim kao dječji bibliotekar u Knjižnicama grada Zagreba, konkretno u knjižnici Špansko-jug. Vjerujem da znate da knjižnice svake godine obilježavaju Mjesec hrvatske knjige u periodu od 15.09.2009-15.10.2009. godine kada su intezivna zbivanja vezana uz knjigu i tematski uvijek vezana uz određene obljetnice. Kako je ova godina , godina astronomije, tako je i mjesec knjige posvećen upravo astronomiji. Naša zamolba je slijedeća. Našoj knjižnici bila bi velika čast ako biste u tom terminu mogli odabrati jedan datum ( koji bi Vama najviše odgovarao) da održite kratak susret od 4o- tak minuta sa djecom i da ih upoznate sa vašom velikom i dugogodišnjom ljubavi prema astronomiji. Knjižnice nažalost nemaju neke velike financijske mogućnosti što se tiče plaćanja ovakvih susreta tako da Vam se odmah moram ispričati u tom smislu. Zato sve ostaje na Vašoj dobroj volji da djeci pokažete samo djelić onoga što ste sve iz područja astronomije istražili i naučili.

Molimo Vas da nam javite Vašu odluku.

Srdačan pozdrav iz Zagreba šalje Vam Višnja

--- Kraj citata ---

Isto tako, u rujnu ćemo Galileo i ja povodom Mjeseca hrvatske knjige održati predavanje i predstavljanje Vodiča u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici. Danko je ranije spomenuo da će se i u Zagrebu organizirati predstavljanje Vodiča.
Stoga, uključite se u raspravu povodom MGA 2009. i Mjeseca hrvatske knjige.

Frank:
Evo mogu se ja javiti... Držim već u Velikoj Gorici predavanje povodom Mjeseca hrvatske knjige pa Zg nije na odmet  :mrgreen:

Danijel:
Ma odlično, kontaktiraj gospođu Gašparin, ja sam ju uputio na ovo mjesto tako da vjerujem neće biti problema :hopla:

Beorn:
Eh, to mi je kvart. Javi Frank ako treba kakva pomoć (dofurati teleskop i sl.). Ako ništa bar da statiram u kukuruzu. :D

Acheron:

--- Citat: Frank - 31.08.2009. u 17:40:30 sati ---Evo mogu se ja javiti... Držim već u Velikoj Gorici predavanje povodom Mjeseca hrvatske knjige pa Zg nije na odmet  :mrgreen:

--- Kraj citata ---

baš sam mislio predložiti da nas dvojica neš smućkamo. Niš, sad moramo na pivu radi dogovora

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju