[- ASTRONOMSKI INSTRUMENTI -] > OPTIČKI INSTRUMENTI

Baigish 20x50

(1/4) > >>

Vger:
Jel itko vlasnik ovog nazovi Rusa...jer kolko citam Kinezi to rade....na ruskoj stranici nema tog modela uopce. I njihovi su dosta skuplji...ovi se prodaju za 200injak kuna po njuskalu. Dakle drito iz Kine. Gledado sam jednom kroz njega Plejade i bilo je odlicno i treskavo.:) Ima li ga itko i dal je zadovoljan ili tako nesto nakon par mjeseci koristenja mozes bacit u smece?

Bobo:
Dalekozor za 200kn...daj molim te. Nema super optike koja s može dobiti prečicom.

Vger:
Ko govori o super optici za 200 kuna?:) Rekoh dal je OK..a ne da je super.:)

mrworf:
Jao.... Ne ne ne i ne!  Koliko puta treba govoriti da nema džabe ni u stare babe i da koliko para toliko i muzike.  Loša optika, i loša mehanika! Ako preživi put do tu, slika će biti s*anje, ako ne preživi "dekolimira se radi vibracija u shipingu" slika će ti bit s*anje s time da ćeš morat gledati u križ da spojiš te dve usrane slike. "Pogotovo kada kupuješ od velikih optičkih stručnjaka sa njuškala" Predlažem ti da zapališ tih 200kn i da sa golim očima gledaš... Ili počni sluštai što ti stariji članovi govore. Za 200kn se tu među oglasima može nači neki kvalitetan stari rus ili ako uštediš jos 200kn neki moderniji kvalitetniji kinez.  Kužim da želiš uštedit i sve, ali gledanje kroz usrane leće će ti samo napraviti odbojnost prema astronomiji... Osim toga, imaš jednostavno pravilo, za cjenu nove lošije optike, kupiš očuvanu dobru stariju optiku za iste pare. Matematika je jednostavna.

Bobo:

--- Citat: Vger - 29.04.2018. u 23:15:03 sati ---Ko govori o super optici za 200 kuna?:) Rekoh dal je OK..a ne da je super.:)

--- Kraj citata ---

Nije oke.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju