[- ANKETE -] > ANKETE I ANKETICE

Anketa (ocjenjivanje posjećenih opservatorija)

(1/1)

DeltaOrionis:
Molim vas da odvojite koju minutu i rješite anketu. Radi se o ocjenjivanju posjećenih opservatorija u svrhu istraživanja za diplomski rad. Možda koji fali, ali zapravo trebam statistiku za otprilike 5 opservatorija - nadam se da se nitko neće osjećati zanemareno.  :286:

Please ocjenjujte samo one u kojima ste bili.

Također, ako ima pitanja vezano za kategorije koje se ocjenjuju, pitajte radije nego da pogađate.

Npr. kategorija "svjetlosno onečišćenje" se ocjenjuje s 5 ako je ono prejako, a s 1 ako je slabo.

Thanks!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHlwYTlac0NPWVNGLXJqaHdwUHExeUE6MQ

P.S. Ne znam do koje mjere se svi forumaši ovdje kuže u opremu opservatorija, pa možda ne uzmem u obzir tu kategoriju. Just saying. :)

davor:
Ovo je zanimljivo!  :286: DeltaOrionis, ako može, daj nam koju riječ više napiši što studiraš, o kojoj se temi diplomskog radi? Pročitavši tvoj anketni listić pomislih da se radi o analizi turističkih destinacija. Fali mi još ocjena kvalitete ponude jela i pića,  uređenost plaža i čistoća mora.  :D

No hard feelings, malo šale.  :287:

DeltaOrionis:
Thanks!  :286: Eto ne bi se reklo po anketi, ali studiram grafički dizajn. Radim diplomski na temu redizajna logotipa za Opservatorij Višnjan ili barem samo idejna rješenja, pa trebam usput provesti istraživanje i o ostalim opservatorijima. (Eto da je u pitanju turizam, dalo bi se ubaciti i pitanja o jelima, pićima i plažama  :286: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju