Greške ispravljene.
Uskoro će biti ponuđen automatski update preko play store-a.
Oni koji nemaju instalirano preko play store, trebali bi izbrisati aplikaciju i instalirati preko play store.
Jučer na brdu dok sam se usjeveravao, i s Beornom razmjenjivao dojmove i podatke, primijetio je da kada povuče lokaciju s mog telefona, piše 15o 96. Što bi bilo tih 96?
Greška ispravljena.
I kod računanja vidnog polja ustvari ne uzima u obzir podatak za reduktor fokusa ili barlow.
Ispravljeno
Strašno. Koliko bugova. Ne valjaju ti beta testeri. 
Beta testeri zamijenjeni :mrgreen;
Kad će verzija za windows phone? 
A jedva sam ovo stigao. Rado bi napravio i za iOS.. eli eto

Kod polar alignment.. pise:
"2. Look into polar finder and using Alt and Az screws of your mount, put the Polaris into the middle".
Trebalo bi pisati " into the circle marked as Polaris".
BTW, kad ces se pobrinuti sa nas sa antipoda (nije da nas bas ima jako puno...)?
Pod točka dva sjevernjaču treba dovesti u centar polarnog tražioca. Ili sam ja nešto zabrljao?
Kakav mi engliš?

Razmišljao sam o "ujužnjavanju". Postupak bi vjerojatno trebao biti isti, samo umjesto sjevernjače bi za referencu trebalo uzeti alphu Octansa. A u zadnjem koraku se ta zvijezda ne bi dovodila u kružić gdje je polaris, nego zvijezde Octans-a se trebaju poklopit s ucrtanim zviježđem. Govori o polarnim tražiocima ovog tipa,
http://www.polarfinder.com/images/bottok.png Bojane, ajd prouči ako ti se da. Ako sam dobro shvatio, onda ću polako krenuti u izradu.
Ja imam problem da mi grafički prikaz u donjem dijelu prekriva neki task bar ili nešto slično što se ne može maknuti. Kada bi taj grafički prikaz imao malo veći okvir, vidio bi ga u cjelosti.
Znam da imam numerički prikaz, ali ovo je baš praktično i neposredno.
Dag, kada se slijedeći puta vidimo, buš mi pokazao o čemu se radi. Imaš dosta drugačiji UI , kao i format ekrana, pa mi je teško riješiti taj problem.
To da ta grafika bude zoom još ne znam riješiti.