[- ASTRONOMIJA -] > ASTROFOTOGRAFIJA

HrAstrov Astrophoto object suggest tool

<< < (2/3) > >>

HrAstro:

--- Citat: ruka - 02.08.2012. u 10:46:20 sati ---Ja to najčešće, zapravo uvijek, gledam sa mobitela kod već  složenog teleskopa. Bilo bi fora kad bi zapeo i napravio aplikaciju za android  :mrgreen:

--- Kraj citata ---

Zapravo sam i počeo, al me nedostatak vremena spriječio (tek sam počeo učiti). 

ruka:

--- Citat: HrAstro - 02.08.2012. u 11:21:26 sati ---Zapravo sam i počeo, al me nedostatak vremena spriječio (tek sam počeo učiti).

--- Kraj citata ---

 :204:

Gordan:
HrAstro, hvala ti za ovaj izvrstan alat!
Mislim da je vrijedan male donacije, to moraš dodati negdje na svoj web  :106:
 :112: [71*

P.S. Ažuriraj si godine za copyright na dnu stranice, sada tamo piše "© 2005-2007"... Osim ako si to namjerno tako ostavio  8)

Danijel:
Nešto poput HrAstrovog web alata, obrazac s formulama za računanje svih astronomskih potreba za astrofotografiju i astronomiju, stavit ću to ovdje jer ima veze jedno s drugime, da se ne traži naokolo.

Wilmslow Astro - Useful Formulae

dag:
Ljudi, Hrast je napravio ovu besplatnu aplikaciju koja je vrlo korisna I prakticna. On je ulozio svoje vrijeme I znanje I to poklonio nama - besplatna je.

U nedavnom razgovoru rekao mi je da ima cca 20tak skidanja u RH, a vecina ostalih je iz USA. Bilo bi lijepo da promoviramo domacu pamet I prosirimo informaciju.

Takodjer, buduci da ima upisan relativno mali broj objekata, mogli bi se udruziti I pomoci utipkati svatko tko moze po 20tak ili 50tak objekata pa da se poveca baza.

Sto mislite? Neka vrsta crowd fundinga kroz pomaganje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju