[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Privatne poruke (PM) - OBAVIJEST

<< < (7/7)

mrworf:
Bilo bi krasno kada bi i vidli poruke koje smo poslali a ne samo primljene...

Filip Lolic:
Za to ćeš ipak svaki put kad šalješ poruku morati kliknuti na kućicu "Spremi kopiju u moj outbox", što je meni izuzetno iritantno.

Bacač:
Imaš u opcijama privatnih poruka "Spremiti kopiju svake poslane Privatne Poruke u moje Izlazne poruke po defaultu." pa tu stavi kvačicu.

Danijel:
Da, to je tako, no ta postavka služi tome da si sami ostavljate samo važne poruke. Kako rekoh, mnogi uopće ne gledaju što rade i da to nije tako postavljeno, u bazi bi se gomilali podaci koji većini uopće ne trebaju. Dakle, sami si morate odabrati ono što želite sačuvati, što vam je važno. Svaki puta.

Isto tako, koliko vas uopće briše stare i nepotrebne poruke? Primljene i poslane? Većina uopće ne zagleda što im se sve u sandučiću nalazi, a kamoli da im padne na pamet očistiti ga povremeno.

Evo, statistika mi pokazuje da imate ukupno ravno 31110 poruka u svojim sandučićima. Koliko od toga vam zaista treba, a kolko ne? A svaka od tih poruka predstavlja brigu serveru da pazi na svako slovo u njoj. Na žalost ne piše koliko MB te poruke zauzimaju, no vjerujem da to nije nešto pretjerano puno jer u njima nema slika već samo tekst.

Uglavnom, vodite brigu o tim stvarima i povremeno počistite svoje sandučiće od nepotrebnih sadržaja, primljenih i poslanih, bit će vam lakše naći ono što vam treba, a i forum će lakše "disati". [10*

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju