[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Održavanje

<< < (7/10) > >>

Danijel:
Obavijest sa Plus-a:

Poštovani,

u petak 18. rujna, nakon 23:30 sati, započet ćemo s redovnim održavanjem servera na kojem se nalaze Vaše stranice. Tijekom radova će pristup web i e-mail servisima nakratko biti onemogućen. Procijenjeno trajanje radova je oko 20 minuta.

Hvala Vam na razumijevanju.

Danijel:
Nova obavijest sa Plus-a:

Poštovani,

u nedjelju 22.11.2015., u periodu od 0:01 do 6:00 sati (CET), planiramo radove na mrežnoj opremi. Za vrijeme radova doći će do kraćih prekida u dostupnosti servera u trajanju od nekoliko minuta.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavijest se odnosi na usluge:
- Sprint Professional na domeni zvjezdarnica.com

Dakle, ako bude otežanog pristupa Astroforumu, da znate zbog čega se to događa. [10*

Danijel:
Obavijest o održavanju na hostingu:

U subotu 18. veljače, s početkom u 00 sati (petak na subotu), provodit ćemo radove na redizajnu mrežnih segmenta u datacentru. Cilj ovih radova je dugoročno poboljšanje stabilnosti mreže, a vezano za incident 31.01.2017. koji je doveo do nedostupnosti dijela mreže. Za vrijeme radova, pristup serverima će nakratko biti onemogućen. Mogući su kraći ispadi od 5 do 20 minuta.
Hvala Vam na razumijevanju.

Danijel:
Nova obavijest od web hostinga:

Poštovani,

u četvrtak 23. veljače, s početkom u 22:30 sati, provodit ćemo radove na dijelu mrežne infrastrukture. Cilj ovih radova je dugoročno poboljšanje stabilnosti mreže. Za vrijeme radova, pristup serverima će nakratko biti onemogućen u trajanju od nekoliko minuta.

Ovom prilikom se zahvaljujemo na Vašem razumijevanju.

Danijel:
Vjerojatno ste primijetili da je bilo problema s pristupom na Zvjezdarnicu i Astroforum. Radilo se na migriranju stranica na novi server koji ima noviju tehnologiju potrebnu za funkcioniranje foruma jer se isti nije mogao više nadograđivati. Sada bi sve opet trebalo raditi kako treba. Ako primijetite da nešto ne radi, javite kako bih znao o čemu se radi. [10*

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju