[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Održavanje

(1/10) > >>

Danijel:
U tijeku noći započet će redovno održavanje foruma i Zvjezdarnice. Za to vrijeme forum će biti nedostupan pa vas molim za strpljenje. Eto, toliko da se ne zabrinete zbog toga :mrgreen:

IceFisherman:
kaj  nebi to trebalo  delati za vreme   vedrog neba i dobrog seeinga  :mrgreen:

Danijel:

--- Citat: IceFisherman - 01.02.2008. u 21:53:52 sati ---kaj  nebi to trebalo  delati za vreme   vedrog neba i dobrog seeinga  :mrgreen:

--- Kraj citata ---

Ne, onda se ide u kurv... ovaaaaj, štel sam reč, u disko :mrgreen:

Danijel:
Mala izmjena, održavanje je odgođeno, uglavnom, kada naiđete na zaključana vrata, znate da nešto radimo pa budite strpljivi i navratite kasnije da vam ne padne cigla na glavu. Za ozlijede nastale zato što ste se motali po gradilištu, ne odgovaramo :mrgreen:

Danijel:
Otkako je forum nadograđen na verziju 2.0 došlo je do nekih nepravilnosti u radu Zvjezdarnice. Bilo je dosta programerskog posla "ispod haube" kako bi se stranice dotjerale u red jer je sve to usko povezano u jednu kompaktnu cjelinu. Svi su poslovi uspješno odrađeni, a iskorištena je prilika i da se naslovnica malo uredi jer su s vremenom neke stvari otkazale poslušnost. Tražilica na Zvjezdarnici je isto temeljito preuređena i sada radi onako kako treba, a promijenjeno je i podnožje Zvjezdarnice. Kako je riječ o komercijalnom CMS-u, nije bilo mogućnosti ikakvih nadogradnji sa Interneta nego je to majstorski odradio Boris (iz tvrtke Prostudio) kojega ste vjerojatno viđali ovih dana kako se "mota" tu na forumu. Eto, tek toliko da bude zabilježeno :wink:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju