[- A D M I N I S T R A T O R I -] > OBAVIJESTI ADMINISTRATORA

Novi Astroforum

<< < (19/22) > >>

Human:

--- Citat: Danijel - 20.05.2018. u 15:43:46 sati ---Riješio sam avatare, ima ih devedesetak. To je dovoljno. Nisam stavljao one s prizorima kakvi se vide sa Zemlje, to sam ostavio vama da si stavljate svoje vlastite astrofotke za avatare ako želite, mislim da se svatko ima pravo kititi svojim perjem. :286:

Što se tiče vaših nickova, bilo bi lijepo kada biste ih i tamo zadržali kako bismo i dalje znali tko je tko. No, ako netko želi promijeniti svoj nick, to mu je sada jedinstvena prilika da prođe nekažnjeno, jer je to ovdje (a i tamo će biti) prekršaj. Samo bih vas molio da u tom slučaju, na novom AstroForumu u rubrici za predstavljanje napišete da ste promijenili svoj nick da znamo tko je. [10* U protivnom će se morati nanovo predstavljati kao potpuno novi član. I ta mogućnost postoji za one koji žele prijeći u svijet anonimnosti, ako su ovdje bili nezadovoljni zbog nečega. Ja ga ne želim sprječavati u tome, a niti mogu. Dakle, otvaraju vam se jedinstvene prilike da si malo promijenite identitet, vizualno i onako kako vi to želite. :287:

--- Kraj citata ---
Jel ima i tamo razrokog mamuta za avatar?

Danijel:
Nema, morat ćeš si ga sam premjestiti odavde ili ga linkati odavde (desni klik na sliku, pogledaj sliku, i gore ti browser napiše koja je adresa). :286:

Danijel:
Tražili ste chat, stavio sam vam i chat. [10*

Danijel:
Dakle, vrijeme je da isprobamo novi AstroForum. Idite tamo, registrirajte se i pregledajte kako stvari stoje. Moramo ga zajedno prekontrolirati. Ako nađete da nešto ne valja, da treba nešto promijeniti ili popraviti, imat ćemo vremena to odraditi. Ja sam pregledao sve koliko sam mogao, no meni je sve to sada takvo da više ne vidim drvo u šumi. :mrgreen:

Toliko sam blejao u sve te opcije da više ne primjećujem ni da li je forum svijetli ili crni. :zubo:

Javite mi tamo ili ovdje, svejedno je, ako nađete nešto što nije kako treba, ako imate neke prijedloge i slično.

Budite skoncentrirani prilikom registriranja i pazite kako odgovarate na ona tri pitanja. To je tako složeno zbog spamova i skripti da nam ne stvaraju nered. Kada sam isprobavao kako registracija radi, i sam sam se našao u situaciji da sam brzopleto upisivao odgovore i psovao onoga tko je to sastavio. :zubo:

S obzirom da sada imamo dva foruma istovremeno, krenite s aktivnostima na novom forumu pa ćemo vidjeti kako to ide. Ovaj ćemo onda polako gasiti i zatvoriti kada se novi uhoda. :sesir:

mrworf:
"ASTROLOGIJA NIJE ISTO ŠTO I ASTRONOMIJA "

U samom startu se riješavaš astrologa  :218:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju