[- ASTRONOMSKI INSTRUMENTI -] > OPTIČKI INSTRUMENTI

SOS

<< < (2/3) > >>

Bobo:
Danas imamo dogovoreno druženje na Štefki u ZG, pa dođite se podružiti i popričati. Štefka je igralište iznad Dubravkinog puta, kod ljetnog kina Tuškanac.

Ivan92:
Hvala ekipa, Uh ajmo redom. Nemam eos utility, fotic smo uzeli polovni. Nisam bas očekivao da je modifikacja toliko skupa, pretpostaviti ću da je ta cijena radi zamjenskog filtera. Sto se backyard eos tiče, platit ćemo i to prije ili kasnije, trenutno smo cijeli budžet uložili u montažu i teleskop i ostavili nešto za adaptere i kablove. Sto se tiče druženja, neću ništa obećavati, ali oko koliko sati se nalazite? Ako uhvatimo vremena došli bi da vas malo udavimo pitanjima hehe. Imajte razumijevanja, novi smo u cijeloj ovoj priči.

Danijel:
Modifikaciju EOS-a ostavite za kraj, prvo se dobro ispraksirajte i uvježbajte kako se snimaju i obrađuju astrofotografije. Kada budete imali dobro iskustvo, onda možete uložiti u modifikaciju fotića. Možda shvatite da vam modifikaci ni ne treba ako budete zadovoljni rezultatima. Do tada, skupljajte novac. [10*

Miro1:
Modifikaciju ostavi za kraj i prišparaj novce za guiding. Bez toga ne bude prevelike sreće sa fotkanjem. Za početak probaj ekspozcije do minute. Usjeveravanje će ti biti ključno za to.


Sent from my iPhone using Tapatalk

igorb:
Pa onda još i koma korektor  :mrgreen:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju