[- ASTRONOMSKI INSTRUMENTI -] > OPTIČKI INSTRUMENTI

Fotke okulara i opreme

<< < (2/187) > >>

Bobo:

--- Citat: eulogy - 04.07.2011. u 20:12:25 sati --- :zubo: mislis da je meni kaj bolje, jedino kaj koristim je hyperion ova dva samo za mjesec  :mrgreen: , btw jel netko narucivao sta sa optcorp-a?? kak ide sa postarinom i ostalim porezima carinama ....  pronasao sam si jedan okularcek mmmmm Explore Scientific 11 mm 82° Series Waterproof N2 Eyepiece za 99$  :lol:

--- Kraj citata ---

Ja sam naručivao, ide standardno kao i od bilo gdje drugdje - carine na teleskope i opremu nema, plaćaš PDV na iznos zajedno sa poštarinom. Mislim da se na cifre do 100 EUR čak ni PDV ne plaća.

perkas:
Eto da i ja pokažem što posjedujem od okulara.
Do nedavno sam uz svog dobsona GSO200 koristio okulare iz okular kofera. Bio sam zadovoljan, ali nakon što sam nabavio SC 9.25 uložih i u par novih okulara.
Ja sam oduševljen i sa SW i Hyperionom, dok je HR planetary meni osobno puno bolji od okulara iz okular kofera.

Ova žuja mi je bila nagrada za trud da EULOGY ne ostane razočaran odazivom, pa kad se nagradih čisto ju postavih radi usporedbe veličina - uz većini poznatu referencu :)

Prvi put stavljam slike tu nadam se da nisu prevelike

Renato:
Ja trenutno nemogu stavit slike ali oprema je slaba! Dva mala teleskopa u potpisu i dva okulara 12.5mm i 20mm ok dobit cu još dva koja idu uz ovaj novi teleskop ali neznam kakvi su.Eto to je počeak ali valda če biti bolje!

Sabina:
Ti fotkaj teleskope pored limenke pive!  :mrgreen:

eulogy:

--- Citat: perkas - 09.07.2011. u 14:24:15 sati ---Eto da i ja pokažem što posjedujem od okulara.
Ja sam oduševljen i sa SW i Hyperionom, dok je HR planetary meni osobno puno bolji od okulara iz okular kofera.

--- Kraj citata ---

kakav je SW u odnosu na hyperiona posto ima 2° vece vidno polje, meni mi trebala jedna 13-ica ali se dvoumim izmedu ta dva ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju