[- ASTRONAUTIKA -] > ASTRONAUTIČKE TEME

Vjerodostojnost medijskog prezentiranja dostignuća u astronautici

(1/3) > >>

marc81:
Sve je to lijepo i svaka cast svima na trudu za ovo,ali mi koji cemo pratit mozemo se samo nadat da nam nece NASA uvalit neku simulaciju...jos pogotovo ako sve uspije...prijenos s Marsa?eh,i sami znamo koliko je teorija o spustanju covjeka na 'obliznji' Mjesec...nije da ne vjerujem u nist takvog,ali svejedno treba imat na umu koliko se amerikanci i rusi utrkuju s tehnologijom...jos kad se tu umijesa Europa i Kina...evo ti svemirske olimpijade :D

Todor:
Ja moram priznati da ne razumijem ovaj post?

spacewalker:

--- Citat: Todor - 06.08.2012. u 07:46:16 sati ---Ja moram priznati da ne razumijem ovaj post?

--- Kraj citata ---
To je bio post u temi chat ili nesto vezano za Curiosity, ali je valjda neko od moderatora premjestio.
Marc81 - puno je lakše kreirati teoriju zavjere nego napraviti nešto konkretno. Bilo smo na Mjesecu kao što je sad malo Robo na Marsu.

Fire:

--- Citat: spacewalker - 06.08.2012. u 08:12:36 sati ---To je bio post u temi chat ili nesto vezano za Curiosity, ali je valjda neko od moderatora premjestio.

--- Kraj citata ---
Da, ja premjestio u novu temu jer sam mislio da će biti tako najbolje kako se komentari nebi mješali sa komentarima jutrošnjeg slijetanja.
U svijetlu toga možemo sumnjati da ovo sve jutros praćeno na NASAtv je bila jedna sofisticirana medijska manipulacija događaja koji se nije uopće dogodio. :76:

Mario:

--- Citat: marc81 - 05.08.2012. u 23:28:02 sati ---Sve je to lijepo i svaka cast svima na trudu za ovo,ali mi koji cemo pratit mozemo se samo nadat da nam nece NASA uvalit neku simulaciju...jos pogotovo ako sve uspije...prijenos s Marsa?eh,i sami znamo koliko je teorija o spustanju covjeka na 'obliznji' Mjesec...

--- Kraj citata ---

Da. Opće poznato je da NASA radi 3D modele i onda ih animira i to onda prikazuje javnosti. Dobra stvar je da ne moraju imati kvalitetnu animaciju, mogu svaliti krivicu da to dolazi iz svemira i da je signal loš. Recimo ja imam pouzdane podatke da je moja baka animirala Apollo program a moj pas je animirao Space Shuttle letove.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju