[- ASTRONOMIJA -] > ASTRONOMSKI SOFTWARE

Software za trackanje satelita teleskopom

<< < (2/8) > >>

Zocky:

--- Citat: mrworf - 04.06.2015. u 14:52:10 sati ---Za vas sa foruma ce biti besplatno....

--- Kraj citata ---
:hopla: :hopla:

eulogy:
bude li ovakav traking imas piFkana i to samo takvog  8) (kolko sam uspio vidit video je fake, ali tracking mi se svida  :mrgreen: )

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xjAR85LJAJM[/youtube]

anteje:

--- Citat: mrworf - 04.06.2015. u 14:52:10 sati ---Kada upalim EQ mod na windows 7 64x, pocne se nekontrolirano gasit i palit i moram u task manager ga ubit. Onda kada ga uspijen pokrenut, nemrem ga zagasit nego opet u task manager. Trebaju za njega ASCOM driveri, a ovo moje je plug&play, bez ikakvih dodatnih gluposti. Kada ovo slozim, napravit cu verziju za astronomiju koja ce biti funkcionalnija od EQmoda, i kompatibilna sa svim montazama.
Za vas sa foruma ce biti besplatno, a za ostale cu naplacivati neku kintu. [emoji4]

--- Kraj citata ---
Gledaj, čestitke na tvom projektu i nadam se da ćeš to uspješno odraditi. Ali što se tiče EQmoda, simptomi koje navodiš, govore mi da nešto nisi dobro podesio ili instalirao. Imaš u Eqmod paketu Toolbox, koji pokreneš i iz njega testiraš, pokrećeš i gasiš oba drivera (Eqmod i Eqmod_simulator. Nema potrebe za task managerom.

anteje:
Sad sam se prisjetio: to nekontrolirano paljenje i gašenje se pojavljuje kada startaš Eqmod dvoklikom kao program. Međutim, Eqmod nije program već driver i ne smije se pokretati kao program. Za to služi gorespomenuti Toolbox. Sve ovo pišem, jer mi je krivo kada ljudi podcjenjuju Eqmod, a da ga pravo nisu ni isprobali.

Mladen:
Moje čestitke na realizaciji jednog takvog projekta.  :215:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju