[- ASTRONOMIJA -] > ASTRONOMSKA DRUŽENJA

Mikeški zvjezdari

<< < (2/185) > >>

dodo:

--- Citat: Todor - 25.01.2012. u 07:37:38 sati ---Vidim da je pijača bila dobra  :wink:

--- Kraj citata ---

mi smo savjesni zvjezdari, bilo je 0% alkohola..  :274:

Todor:

--- Citat: dodo - 25.01.2012. u 07:59:03 sati ---mi smo savjesni zvjezdari, bilo je 0% alkohola..  :274:

--- Kraj citata ---

A tko je onda stavio Danijelu pikule u usta da onako piše?

makijato:
:219: ... :mrgreen:

Danijel:
Pisao sam mikeškim dijalektom, a tko su bili Mikeši, možete pogledati ovdje, a bome i poslušati ih :268:

Danijel:

--- Citat: Danijel - 24.01.2012. u 23:18:39 sati ---Et, mi smo danaska bili malko u birtji na divanu pasmo se malo tak zaguljivali oko jedne ideje, dasi i mi virov'tičani tu otvorimo jednu trantljiku u kojojb furt mogli divant o tom jelse more od dunstflaše pravt daljnogled, jel ko dobjo fraščiku kad nij mogo najt sljabu zvizdu, kadčmo pravt fuksnbala pod nebom, gđej bolje držat daljnogleda, jel u podruma il u ganjku, kak ga spast od antravog komšje da ga ne ofoflja kad dojde naroljan u musavim i neopegljanim štrinfljama i sve štaj stime imade veze.

Kuljko? Nas četir Mikeša skuplo se u birtji i prodivanli smo se malo, a kaknam je bilo imate tu na sliki pasi gledajte. Na sliki morete vidt galileja, dodu, darthvadera073 i mene :sesir:

--- Kraj citata ---

Evo vam i prijevod :mrgreen:

Eto, mi smo danas bili u kafiću na druženju pa smo se malo natezali oko jedne ideje, da si i mi Virovitičani ovdje otvorimo jednu temu za raspravu u kojoj bi uvijek mogli razgovarati može li se od tegle za zimnicu praviti teleskop/dalekozor, je li tko bio iživciran kad nije mogao pronaći zvijezdu slabog sjaja, kada ćemo organizirati kakvo promatranje pod nebom, gdje je bolje čuvati teleskop/dalekozor, u podrumu, predsoblju, kako ga sačuvati od nespretnog susjeda da ga ne zapacka kad dođe u posjetu pijan u prljavim i neopeglanim čarapama i svega onoga što s time ima veze.

Koliko? Nas četiri Mikeša sastalo se u kafiću i malo smo popričali, a kako nam je bilo imate ovdje na slikama pa pogledajte. Na slikama možete vidjeti galileja, dodu, darthvadera073 i mene :sesir:

Zadovoljni? :76:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju