[- ASTRONOMIJA -] > ASTRONOMSKE UDRUGE

AD Beskraj, Zagreb

<< < (4/4)

Acheron:

--- Citat: tsestan - 30.01.2014. u 11:40:49 sati ---Pa najavite koji put skupštinu pa možda dođe i neki novi član :287:

--- Kraj citata ---

Nisi član ADIjeve yahoo grupe?

tsestan:

--- Citat: Acheron - 30.01.2014. u 12:53:30 sati ---Nisi član ADIjeve yahoo grupe?

--- Kraj citata ---
Mislim da nisam.

Acheron:
Potraži na yahoo grupama ADI_caffe, tamo se šalju obavijesti vezane uz društvo

Bobo:
Dobrodošao na grupu tsestan  [71*

Glede članstva u ADI, može se učlaniti bilo tko, članarine nema, jedini je uvjet da ponekad sudjelujete u radu društva - kao pomoć pri javnim promatranjima, izložbama, predavanjima, star partyima, prijedlozima i raspravama na našoj listi...zvuči opako, ali to uglavnom znači par puta godišnje pojaviti se na nekom događanju - što mnogi sa foruma upravo i rade, a iz nekog razloga se ne žele učlaniti u društvo  [06* Prednosti su da svaki član može napraviti neku astronomsku manifestaciju uz punu podršku društva, ponekad čak i financijsku - lakše je nešto organizirati u lokalnim zajednicama ako se to predstavi kao inicijativa udruge.

Na skupštini smo raspravljali kako ove godine obogatiti program društva za manje iskusne članove, kako pojačati inicijativu proglašenja PG parkom tamnog neba, itd.

Sve preliminarne dogovore obavljamo na mailing listi, pa tek onda izlazimo sa službenom najavom. Iako, nije se jednom desilo da se nekakva inicijativa razvila ovdje na forumu pa ju je AD Beskraj podržao  :76: Ruka ruku mije  :208:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju