Ma, sve to stoji, ali snaga je jednostavno pre mala. Ljudi su naviknuti na (negativno) misljenje o odasiljacima i antenama jos od vremena kada su odasiljaci u pravilu bili u kW, ponekad i MW. Danas su u pravilu dasiljaci do 100W (naravno ima iznimki, ali ti su sigurno daleko od ljudi). Bazne od mobitela su uglavnom 30 - 60W, lokalni dvbt televizijski "pretvarac" na meni obliznjem brdu je 5W. Najjaci u mojoj okolici je dvbt na obliznjem silosu je 100W ali samo za muxA svi ostali su drasticno slabiji ... ne sjecam se tocno, mislim 10-25W. Prije digitalizacije nije bilo televizije bez 500W na dalje
Nadalje, koliko djece spava pored wifi routera, dect telefona, mobilnih telefona na ponjacu pored glave, raznih bluetooth gluposti ....
Kad bude malo vise vremena, bacit cu racunicu za wifi router na recimo 5 m ... siguran sam da se budete jako iznenadili
Kod lijecnika(na lijecenju) sam poslijednji puta bio prije cca 10g (napuhala me klima do nepokretljivosti

) prije toga se ne sjecam ... negdje u osnovnoj skoli. Osim naravno redovnih lijecnickih pregleda (rad na visini, bla bla) na koje me kombinat salje. Mislim da to sve govori, e da, imam dvoje djece

Moja mama ima problem sa stitnjacom a u zivotu nije vidjela radio odasiljac bilo koje vrste a kamoli se priblizila nekom od njih.
Ponavljam tvrdnju ... bazne od mobilnih telefona su jednostavno preslabe dokle kod ste od antena udaljeni par 10-aka metara.
Ako se na išta u ovom stoljecu treba "pjeniti" to su eventualno odasiljaci od radio difuzije.